MasterChef Serpilay kimdir, kaç yaşında, nereli? İşte MasterChef'in ana kadro yarışmacısı Serpilay Salkım'ın hayatı hakkında bilgiler

Güncelleme Tarihi:

MasterChef Serpilay kimdir, kaç yaşında, nereli İşte MasterChefin ana kadro yarışmacısı Serpilay Salkımın hayatı hakkında bilgiler
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 21, 2022 03:50

MasterChef Serpilay'ın hayatı ana kadroya seçilmesinin ardından gündeme geldi. Final eleme turunun son gününde, Serpilay Salkım önlüğü kazanarak yeni sezonun 18. yarışmacısı oldu. Pastane ve hamurlu gıdalar ürünlerini yapmayı seven MasterChef yarışmacısı Serpilay, kendi işletmesinde çalışıyor. Yarışmaya İzmir'den katılan yarışmacı ilk turda Ege mutfağından yemek hazırlayarak şeflerden evet oyu almıştı. Peki, MasterChef Serpilay kimdir, kaç yaşında, nereli? İşte, MasterChef'in ana kadro yarışmacısı Serpilay Salkım'ın hayatı ve biyografisi hakkında bilgiler.

Haberin Devamı

MasterChef Serpilay kimdir? sorusu MasterChef izleyenleri tarafından merak konusu oldu. Final eleme turunun son günü tamamlanan MasterChef'te 18. yarışmacı Serpilay seçildi. Gastronomi eğitimi alan ve yurt dışında da çalışan yarışmacı kadroya seçilmesinin ardından büyük sevinç yaşadı. İzmir'de doğup büyüyen ve kendi işletmesi bulunan Serpilay Salkım, MasterChef'te eski yarışmacı Safanur Bol'un ikna etmesi ile katılmış.

MASTERCHEF SERPİLAY SALKIM KİMDİR?

Serpilay Salkım 25 yaşında ve kendi işletmesi var. Serpilay Salkım aslen İzmir'de doğup büyümüştür. Yarışmacı daha çok pastane ürünlerini yapmayı seviyor.
Serpilay Salkım, ana kadroya seçilen 18. isim oldu. Serpilay Salkım jürilerden evet alarak önlüğü kazandı.

Eski yarışmacı Safanur Bol'un yakın arkadaşı olan MasterChef Serpilay, programa arkadaşının ikna etmesi üzerine katılmış. Danilo Şef'in restoranında Safanur ile konuşan Serpilay o gün MasterChef'te yarışmaya karar vermiş.

 

Haberle ilgili daha fazlası: