MasterChef Melih kimdir, kaç yaşında, nereli? MasterChef Melih'in acı hikayesi şefleri ağlattı...

Güncelleme Tarihi:

MasterChef Melih kimdir, kaç yaşında, nereli MasterChef Melihin acı hikayesi şefleri ağlattı...
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 07, 2022 00:53

MasterChef Melih'in hayatı kadroya katılmasının ardından gündeme geldi. Yeni sezonuna hızlı giriş yapan MasterChef’te ana kadroya katılan son isim Melih Berkay Gündüz oldu. Daha önceki iki eleme turundan da geçerek final turunda mücadele veren MasterChef yarışmacısı Melih, önlüğü kazanmasının ardından göz yaşlarını tutamadı. Yarışmacının acı hikayesini hatırlayan Somer Şef de duygusal anlar yaşadı. Peki, MasterChef 2022 Melih kimdir, kaç yaşında, nereli? İşte, Melih Berkay Gündüz'ün hayatı hakkında bilgiler

Haberin Devamı

MasterChef Melih kimdir? sorusu ekran başındaki izleyenler tarafından merak konusu oldu. MasterChef 2022’nin merak edilen isimlerinden biri olan Melih Berkay Gündüz ana kadroya katılarak hayallerine bir adım daha yaklaştı. 21 yaşında olan yarışmacı beş yıldır profesyonel mutfakta çalıştığını açıklamıştı. Genç yarışmacı geçtiğimiz yıl katıldığı MasterChef elemeleri sonrası babasını kaybettiğini açıklamıştı.

MASTERCHEF MELİH KİMDİR?

Melih Berkay Gündüz yarışmaya Karabük’ten geliyor. Geçtiğimiz yıl da MasterChef’e katılan Melih bu sene ilk turda portakallı tava somon yapmıştı. 21 yaşında olan yarışmacı geçtiğimiz sene yaptığı açıklamada yaklaşık beş yıldır profesyonel mutfakta çalıştığını açıklamıştı.

MasterChef Melih kimdir, kaç yaşında, nereli MasterChef Melihin acı hikayesi şefleri ağlattı...

Haberin Devamı

MASTERCHEF MELİH'İN ACI KAYBI

İlk eleme turuna katılan Melih kanser nedeniyle babasını kaybettiğini açıklamıştı. Geçtiğimiz sene de elemelere katılan ve elenen yarışmacı babasının hasta olduğunu söylemiş, şefler yayında Melih'in babası Hüseyin Gündüz ile telefonda konuşmuştu.

2021 yılı elemelerine katıldıktan 10-12 gün sonra babasının vefat ettiğini söyleyen Melih ve Mehmet Şef arasında duygusal konuşma yaşanmıştı.

Haberle ilgili daha fazlası: