MASTERCHEF AYAZ kimdir, nereli, kaç yaşında? İşte yarı finalist olan MasterChef Ayaz Geçer'in hayatı hakkında bilinmeyenler

Güncelleme Tarihi:

MASTERCHEF AYAZ kimdir, nereli, kaç yaşında İşte yarı finalist olan MasterChef Ayaz Geçerin hayatı hakkında bilinmeyenler
Oluşturulma Tarihi: Ocak 08, 2023 00:43

MasterChef Ayaz'ın hayatı, yarışmanın son bölümünde dikkat çekti. Bu sezonun iddialı isimlerinden olan MasterChef Ayaz yarı finalist olarak şampiyonluğa bir adım daha yaklaştı. Bulaşıkçı olarak mesleğe başlayan ve Ankara'da bir restoranda uzun süredir aşçılık yapan MasterChef 2022 yarışmacısı Ayaz, küçük yaşlardan beri mutfağa ilgisi olduğunu söylemişti. Peki, MasterChef Ayaz kimdir, kaç yaşında ve nereli? İşte, MasterChef Ayaz Geçer'in hayatı ve biyografisi hakkında ayrıntılı bilgiler.

Haberin Devamı

MasterChef Ayaz Geçer'in hayatı ve biyografisi gündemde yer almaya devam ediyor. Son bölümde Görkem'le düelloya kalan ve şeflerden yüksek puan alan Ayaz yarı finalist olmayı garantiledi. MasterChef Ayaz 13 yaşından beri Ankara'da yaşıyor. Eğitim hayatının hemen ardından sektörde çalışmaya başlayan yarışmacı mutfak konusunda alaylı olan isimlerden.

MASTERCHEF AYAZ KİMDİR?

23 yaşında olan Ayaz Abdurrahman Geçer aslen Siirtli. Şırnak Silopi’de dünyaya gelen Ayaz alaylı olarak mesleğe başlamış.

Bulaşıkçı olarak mesleğe başlayan yarışmacı şu anda Ankara’da iyi restoranlarda çalıştığını dile getirdi.

Lise bittikten sonra Ankara'ya gelen ve mutfakta çalışmaya başlayan yarışmacı, ilk turda tabak düzenlemeleriyle şeflerin beğenisini toplamıştı.

Ayaz Geçer ilk turda üç evet alarak bir üst tura çıkmıştı.

Haberle ilgili daha fazlası: