KPSS ÖABT GİRİŞ BELGESİ GÖRÜNTÜLEME EKRANI (ÖSYM.gov.tr) 2023: KPSS ÖABT sınav giriş belgesi yayımlandı! İşte ÖSYM AİS KPSS sınav yerleri görüntüleme ekranı!

Güncelleme Tarihi:

KPSS ÖABT GİRİŞ BELGESİ GÖRÜNTÜLEME EKRANI (ÖSYM.gov.tr) 2023: KPSS ÖABT sınav giriş belgesi yayımlandı İşte ÖSYM AİS KPSS sınav yerleri görüntüleme ekranı
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 27, 2023 18:44

KPSS sınav giriş belgesi sorgulama ekranı ÖSYM.gov.tr... KPSS ÖABT sınav giriş yerleri belgesi ÖSYM'den gelen açıklama ile erişime açıldı. ÖABT oturumuna öğretmen olmak isteyen adaylar giriyorlar. KPSS genel yetenek genel kültür ve eğitim bilimleri testi 23 Temmuz tarihinde yapıldı. Öğretmen adayları son oturum olan ÖABT’ye de girecekler. Sınav ağustos ayı içerisinde düzenlenecek. Peki, KPSS ÖATB sınav yerleri nasıl öğrenilir? İşte KPSS ÖABT sınava giriş belgesi sorgulama ekranı...

Haberin Devamı

KPSS ÖABT oturumu 2023 yılında da yoğun ilgi görüyor. Lisans başvurularını tamamlayan adaylar heyecanla oturum tarihlerini takip ediyorlar. KPSS ÖABT 6 Ağustos 2023 tarihinde düzenlenecek. Sınav 10:15’te başlayacak. ÖSYM tarafından yayımlanan başvuru kılavuzu içerisinde ÖABT giriş belgesi hakkında da bilgi verildi.

2023-KPSS ÖABT SINAVA GİRİŞ BELGESİ YAYIMLANDI!

KPSS ÖAT giriş belgesi yayımlandı.6 Ağustos 2023 tarihinde uygulanacak olan 2023-KPSS Öğretmenlik Alan Bilgisi Testi’ne (ÖABT) katılacak adayların, sınava girecekleri bina/salonlara atanma işlemleri tamamlanmıştır. Adaylar, sınava girecekleri yer bilgisini gösteren Sınava Giriş Belgesi’ni, ÖSYM’nin https://ais.osym.gov.tr adresinden 27 Temmuz 2023 tarihinde saat 14.00'ten itibaren T.C. Kimlik numaraları ve aday şifreleriyle edinebilecektir.

Haberin Devamı

Adaylar, girecekleri her oturum için o oturuma ait Sınava Giriş Belgesini yanlarında bulundurmak zorundadırlar. Bu belge olmadan adayların sınavın ilgili oturumuna veya diğer bir oturumun Sınava Giriş Belgesi ile başka bir oturumuna girmeleri mümkün değildir. Adaylara, sınavın hangi oturumlarına gireceklerse, o oturumlar için ayrı birer Sınava Giriş Belgesi düzenlenecek, sınava girilmeyecek oturumlar için belge düzenlenmeyecektir.

ÖSYM AİS GİRİŞ EKRANI İÇİN TIKLAYINIZ

Hiçbir aday Sınava Giriş Belgesinde yazılı olan salondan başka bir yerde sınava giremez. Sınava Giriş Belgesinde yazılı olan salondan başka bir yerde sınava giren adayın sınavı geçersiz sayılır. Adayın sınava gireceği binayı, adres bilgisini teyit etmek amacıyla sınav gününden önce gidip görmesi sınav günü kendisine kolaylık sağlayacaktır. Adaylar, sınavın ilgili oturumuna ait Sınava Giriş Belgelerini sınavda yanlarında bulundurmak zorundadır. Sınavın ilgili oturumuna ait Sınava Giriş Belgesini yanlarında bulundurmayan adaylar, sınav binasına alınmayacaklardır.

Sınava Giriş Belgesi adayların adreslerine gönderilmeyecektir. Sınava Giriş Belgesini kaybeden adaylar tekrar internetten edinebileceklerdir. Adaylar internetten edinecekleri Sınava Giriş Belgelerinin renkli veya siyah beyaz çıktılarını sınavda yanlarında bulundurmak zorundadır. Belge üzerinde adayın fotoğrafının bulunması zorunludur. Adaylar, bu belgelerinin dökümünü yazıcıdan edinirken belge üzerinde fotoğraflarının görünür olmasına dikkat etmelidir. Belgenin ön yüzündeki ÖSYM tarafından belirlenmiş bilgiler hariç ön ve arka yüzünde herhangi bir yazı, resim, işaret vb. bulunduğu takdirde adayın sınavı geçersiz sayılacaktır.

DİKKAT: Başvuru bilgilerini sisteme kaydeden ancak süresi içinde sınav ücretini yatırmayan adaylar için Sınava Giriş Belgesi düzenlenmeyecektir

Haberle ilgili daha fazlası: