Kırgın Çiçekler 23. bölüm fragmanı izle!

Güncelleme Tarihi:

Kırgın Çiçekler 23. bölüm fragmanı izle
Oluşturulma Tarihi: Kasım 24, 2015 11:43

Kırgın Çiçekler dizisi 23. bölümüyle Pazartesi saat 20.00'de Atv'de. Atv ekranlarının sevilen dizisi Kırgın Çiçekler'de heyecan dorukta. Songül ölecek mi? Kırgın Çiçekler 23. yeni bölüm fragmanıyla karşınızda.

Haberin Devamı

Atv ekranlarının merakla beklenen dizisi Kırgın Çiçekler'de Songül hayata veda mı edecek? Kırgın Çiçekler dizisinin 23. bölümü nefesleri kesecek. 

Kırgın Çiçekler 23. bölüm fragmanı izle


KIRGIN ÇİÇEKLER 23. BÖLÜMDE NELER OLACAK?

Kırgın Çiçekler'in 23. bölümünde Songül'ün hayati tehlikesi devam edecek. Eylül'ün kardeşi Kemal'in evden gitmesi için, Kemal'i zehirleyecek. Meral'in karşısına yıllar sonra annesi çıktı. Fakat Meral bunu kabullenmeyecek. Annesiyle arasına soğuk duvarlar örecek. Cemre ise telefonuna gelen mesajla şoka girecek. Cemre'nin bilmediği bir kardeşi mi var?

KIRGIN ÇİÇEKLER 23. BÖLÜM FRAGMANI İZLE!



KIRGIN ÇİÇEKLER 22 .BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?


Otobüs kazasından sonra olay yerinde tam bir can pazarı yaşandı. Hayati tehlikesi olan Eylül ve Songül acil ameliyata alınırken sınıftan bir arkadaşları hayatını kaybedince kızlar korkuyla ameliyathane önünde beklemeye başladılar. Bacağından yaralanan Defne ise sakat kalma ihtimali ile baş başa kaldı.



Kazayı haber alan Nazan o sırada evinde çalışan Mesude'ye haber vermeden hastaneye koştu. Durumu sonradan öğrenen Mesude, Eylül'ü kaybetme korkusuyla çılgına döndü. Kemal ile beraber hastaneye gelince kızların tepkisini çektiler. Cemre, Burak hakkındaki şikâyetini geri çektiği için kendini suçladı.

Kazadan hafif yaralı kurtulan Burak, polisler onu almaya geldiğinde hastaneden kaçtı. Yıllar sonra kızının izini bulan Seher, Meral'in karşısına çıktı.