İSTANBUL ELEKTRİK KESİNTİSİ | Elektrikler ne zaman gelecek? BEDAŞ güncel listeyi paylaştı! İşte 21 Ağustos elektrik kesintisi sorgulama ekranı!

Güncelleme Tarihi:

İSTANBUL ELEKTRİK KESİNTİSİ | Elektrikler ne zaman gelecek BEDAŞ güncel listeyi paylaştı İşte 21 Ağustos elektrik kesintisi sorgulama ekranı
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 21, 2023 14:47

İstanbul'un çeşitli ilçelerinde zaman zaman planlı elektrik kesintileri yapılıyor. Kesinti yapılacak ilçe ve mahalleler BEDAŞ ve AYEDAŞ'ın resmi internet sitesi üzerinden sorgulanabiliyor. Kesintiler arıza ve bakım nedeniyle yapılacak. Peki elektrikler ne zaman gelecek? İşte 21 Ağustos Pazartesi İstanbul'da elektrik kesintisi yapılacak ilçeler...

Haberin Devamı

İstanbul'da belli bölgelerde planlı Elektrik kesintileri yapılacak. Kesinti yapılacak ilçe ve mahalleler BEDAŞ ve AYEDAŞ resmi internet siteleri üzerinden görüntülenebiliyor.

BEDAŞ ELEKTRİK KESİNTİSİ SORGULAMA EKRANI İÇİN TIKLAYINIZ 

21 Ağustos Pazartesi elektrik kesintisi planlanan ilçeler şu şekilde: Avcılar, Bağcılar, Bahçelievler, Büyükçekmece, Beşiktaş, Çatalca, Esenyurt, Eyüpsultan, Fatih, Küçükçekmece, Sarıyer, Silivri, Şişli.

AYEDAŞ ELEKTRİK KESİNTİSİ SORGULAMA EKRANI İÇİN TIKLAYINIZ