Instagram çöktü mü, neden açılmıyor ve yavaşladı? 16 Şubat 2023 Instagram’da sorun mu var?

Güncelleme Tarihi:

Instagram çöktü mü, neden açılmıyor ve yavaşladı 16 Şubat 2023 Instagram’da sorun mu var
Oluşturulma Tarihi: Şubat 16, 2023 22:57

Instagram erişim sorunu 16 Şubat akşamı gündeme geldi. Dünyaca popüler sosyal medya uygulaması Instagram çöktü mü? sorusu Instagram’a erişmeye çalışan kullanıcılar, zaman zaman akış yenilememe, giriş ve ağ bağlantısı problemleriyle karşılaşabiliyor. Kullanıcılar, global ve bölgesel kesintileri Instagram’a raporluyor. Bu raporlar doğrultusunda konuyla ilgili Instagram’dan açıklamaya bekleniyor. 16 Şubat’ta Instagram’a giriş problemi yaşayan kullanıcılar son gelişmeleri ve açıklamaları yakından takip ediyor. Instagram çöktü mü, Instagram’da sorun mu var? İşte, 16 Şubat Perşembe günü Intagram’da son durum…

Haberin Devamı

Instagram’da sorun mu var? Dünyanın en çok kullanılan sosyal medya araçlarının başında gelen Instagram’a erişim sıkıntısıyla karşılaşan kullanıcılar, son gelişmeleri yakından takip ediyor. Instagram’a giriş yapamayan ve hatayla karşılaşanlar telefonları üzerinden raporlarlamalar da bulunuyor. Instagram’ın fotoğraf paylaşma, mesajlaşma, reels ve hikaye gibi özellikleri bulunuyor. Sosyal medya uygulamasına giriş problemleri genellikle ağ bağlantısı ve uygulamanın güncel olmamasından kaynaklanıyor. 16 Şubat itibariyle Instagram çöktü mü, neden yavaş? sorusuna cevap aranıyor. İşte, detaylar…

16 ŞUBAT 2023 INSTAGRAM’DA SORUN MU VAR?

Instagram uygulamasında 16 Şubat tarihinde saat 22: 30 sıralarında sorun yaşandı. Oturum açma sorunu Türkiye'de olduğu gibi küresel olarak da tespit edildi. 

Haberin Devamı

Raporlamalar doğrultusunda yaşanan sorunların bölgesel olduğu biliniyor. Hata ile karşılaşan kullanıcıların önce ağ bağlantısı kontrol etmeleri gerekmektedir.

Konuyla ilgisi Instagram’dan henüz bir açıklama gelmedi. Kullanıcıların telefonlarının mobil marketlerinden uygulamanın güncel olup olmadığını kontrol etmesi tavsiye edilir.

Yeni bir gelişme yaşandığında detaylar eklenecektir.