Instagram çöktü mü, neden açılmıyor? Hata bildirim raporları son 24 saat... İşte İnstagram son durum ekranı

Güncelleme Tarihi:

Instagram çöktü mü, neden açılmıyor Hata bildirim raporları son 24 saat... İşte İnstagram son durum ekranı
Oluşturulma Tarihi: Ekim 11, 2023 17:01

Instagram erişim sorunu ile yeniden gündeme geldi. En çok kullanılan sosyal medya uygulaması Instagram çöktü mü sorusu,10 Ekim günü bazı kullanıcıların gündemindeki konu olmaya devam ediyor. Popüler sosyal medya uygulaması Instagram üzerinden giriş yapıp storyleri, mesajları ve gönderileri görüntülemek isteyen kullanıcılar, belirli zamanlarda yaşanan problemler dolayısıyla uygulamaya girişte sıkıntı yaşayabiliyor. Akşam saatlerinde ise DM'de sorun olduğu grafiklere yansıdı. Peki, Instagram çöktü mü? Instagram'da sorun mu var? İşte, o konu hakkında detaylı bilgiler

Haberin Devamı

Sosyal medya kullanıcılarının gündeminde yer alan İnstagram çöktü mü sorusu, günün ilk saatleri itibariyle de devam ediyor. Ağ hatası, akış yenileyememe, mesajlaşma sorunu uygulamadan atma gibi sorunlarla karşılaşabilen Instagram, bu nedenle kullanıcıların da gündeminde yer alıyor. Peki, Instagram'da sorun mu var, çöktü mü? İşte, İnstagram hakkında bazı bilgiler

Instagram çöktü mü, neden açılmıyor Hata bildirim raporları son 24 saat... İşte İnstagram son durum ekranı

11 EKİM 2023 İNSTAGRAM ÇÖKTÜ MÜ?

Dünya genelinde kullanıcıların yapmış olduğu raporlamalar çerçevesinde, Instagram'da anlık olarak bazı aksaklıklar yaşandığı rapor ediliyor.

Bazı kullanıcılar zaman zaman internet bağlantısı, hesap güvenliği ya da bölgesel sorunlar nedeniyle uygulamaya erişimde sorunlar yaşayabiliyor. 

Haberin Devamı

Downdetector'e göre 10 Ekim günü İnstagram uygulaması bir takım sorunlar yaşandı ve bu durum kullanıcılar tarafından hata raporlarına yansıdı.

Konuyla ilgili Instagram yönetiminden herhangi bir açıklama yapılmadı.