Instagram çöktü mü? Instagram'da sorun mu var? İşte, o konu hakkında detaylı bilgiler... Son 24 saat hata bildirim raporu

Güncelleme Tarihi:

Instagram çöktü mü Instagramda sorun mu var İşte, o konu hakkında detaylı bilgiler... Son 24 saat hata bildirim raporu
Oluşturulma Tarihi: Mart 08, 2024 12:34

Instagram çöktü mü sorusu, 8 Mart günü günü bazı kullanıcıların gündemindeki konu olmaya devam ediyor. Popüler sosyal medya uygulaması Instagram üzerinden giriş yapıp storyleri, mesajları ve gönderileri görüntülemek isteyen kullanıcılar, belirli zamanlarda yaşanan problemler dolayısıyla uygulamaya girişte sıkıntı yaşayabiliyor. Peki, Instagram çöktü mü, ne oldu? 8 Mart Instagram'da sorun mu var?

Haberin Devamı

Sosyal medya kullanıcılarının gündeminde yer alan İnstagram çöktü mü sorusu, günün ilk saatleri itibariyle de devam ediyor. Ağ hatası, akış yenileyememe, uygulamadan atma gibi sorunlarla karşılaşabilen Instagram, bu nedenle kullanıcıların da gündeminde yer alıyor. Peki, Instagram'da sorun mu var, çöktü mü? İşte, İnstagram hakkında bazı bilgiler

8 MART 2024 İNSTAGRAM ÇÖKTÜ MÜ?

Dünya genelinde kullanıcıların yapmış olduğu raporlamalar çerçevesinde, Instagram'da anlık olarak bazı aksaklıklar yaşandığı rapor ediliyor.

Bazı kullanıcılar zaman zaman internet bağlantısı, hesap güvenliği ya da bölgesel sorunlar nedeniyle uygulamaya erişimde sorunlar yaşayabiliyor.

Konuyla ilgili Instagram yönetiminden herhangi bir açıklama yapılmadı.

SON 24 SAATİN İNSTAGRAM HATA BİLDİRİM RAPORLARI

Haberin Devamı

Instagram çöktü mü Instagramda sorun mu var İşte, o konu hakkında detaylı bilgiler... Son 24 saat hata bildirim raporu