ING Bank emekli promosyon ücreti ne kadar, emekli maaşı taşıma nasıl yapılır, şartları neler? ING Bank’tan 7000 TL’ye varan emekli promosyon ödemesi!

Güncelleme Tarihi:

ING Bank emekli promosyon ücreti ne kadar, emekli maaşı taşıma nasıl yapılır, şartları neler ING Bank’tan 7000 TL’ye varan emekli promosyon ödemesi
Oluşturulma Tarihi: Eylül 07, 2022 14:58

Emekli maaşı banka promosyonları gündemdeki konular arasında yer alıyor. SSK ve Bağ-Kur emeklileri, en yüksek emekli promosyonu veren bankalar konusunda fikir edinmeye çalışıyor. ING Bank emekli promosyon ücreti de araştırılan bankalar arasında yerini aldı. Peki, ING Bank promosyonu ne kadar, ne zaman bitiyor? İşte ING Bank promosyon şartları ve bilgileri...

Haberin Devamı

Emekli promosyonu rekabeti bankalar arasında devam ederken, en çok araştırılanlardan bir de ING Bank emekli promosyon ödemesi oldu. Peki, ING Bank emekli promosyon ücreti ne kadar, nasıl başvurulur? İşte detaylar...

ING BANK EMELİ PROMOSYON ÜCRETİ NE KADAR?

Emekli maaşınızı ING’den almaya başlayarak 7.000 TL’ye varan ek koşulsuz nakit promosyon fırsatından yararlanabilirsiniz.

1 aylık toplam gelir/aylık tutarınız,

1.500 TL’ye (1.500 TL hariç) kadar ise 4.650 TL,

1.500 TL – 2.500 TL (2.500 TL hariç) arası ise 5.800TL,

2.500 TL ve üzeri ise 7.000 TL nakit promosyon ödemesi alırsınız.

ING BANK EMEKLİ PROMOSYON KAMPANYASI NE ZAMAN BİTİYOR?

Kampanya 31 Ağustos 2022 – 30 Eylül 2022 tarihleri arasında nakit promosyon alan müşteriler için geçerlidir. Bu tarihler dışında promosyon alan müşteriler kampanyadan yararlanamaz.

Haberin Devamı

ING BANK EMEKLİ PROMOSYONU NASIL ALINIR?

SSK ve Bağkur’dan yeni emekli olacaklar, e-Devlet'ten veya SGK Müdürlükleri aracılığıyla doldurulan Tahsis Talep ve Beyan Taahhüt Belgesi’nde banka tercihini ING olarak belirtmelidir.

Emekli Sandığı’ndan emekli olacaklar ise, çalışmakta oldukları kuruma iletecekleri emeklilik başvuru dilekçesinde “ING”yi tercih etmelidir.

Şubeye gelmeden, e-Devlet’ten de banka değişikliği işlemi gerçekleştirebilirsiniz. PTT’den alınan şifre ile e-devlet’e girerek buradaki işlem adımları takip edilmelidir.

ING Şubelerine giderek sadece nüfus cüzdanıyla emekli maaşınızı ING’ye taşıyabilirsiniz.

ING BANK EMEKLİ NAKİT PROMOSYONU ÖDEME ŞARTLARI

Kampanyadan emekli maaşını 3 yıl boyunca ING Bank'dan alma taahhüdü veren ve nakit promosyon ödemesi alan mevcut ve yeni emekli maaş müşterileri yararlanabilir.

Bankamızdan birden fazla emekli maaş alınıyor olması durumunda, ödenecek promosyon tutarı maaş tutarlarının toplamı dikkate alınarak hesaplanır ve tek bir promosyon ödemesi yapılır.

Nakit promosyon ödemesi 3 yıl için peşin olarak yapılır ve 3 yıllık taahhüt süresinin başlangıcı olarak nakit promosyonun hesaba yatırıldığı tarih esas alınır.

Nakit promosyon ödemesi yapıldıktan sonra 3 yıllık taahhüt süresi içerisinde gelir/aylığın artması halinde ilave promosyon ödemesi yapılmaz.

Haberin Devamı

3 yıllık taahhüde aykırılık olması halinde, tarafınıza ödenen promosyon bedeli, taahhüdün kalan süresi dikkate alınarak kıstelyevm esasa göre geri alınır.

Aynı anda birden fazla ek promosyon kampanyasından yararlanılamaz.

ING belirtilen hizmetleri sonlandırma ya da koşullarında değişiklik yapma hakkını saklı tutar.

1 Mart 2020 tarihi sonrasında ING Bank'a diğer ek promosyonlarından dahil olmuş, yararlanmış ya da talepte bulunan müşteriler, 31 Ağustos 2022 tarihi itibariyle koşulsuz nakit promosyon alması durumunda mevcut kampanya/talepleri iptal edilerek kıstelyevm usulü iade alınacak ve 7.000 TL’ye varan nakit promosyondan yararlanır.