Güzelyurt Belediyesi hangi partide? Aksaray Güzelyurt Belediye Başkanı kimdir? 2019 Güzelyurt yerel seçim sonuçları...

Güncelleme Tarihi:

Güzelyurt Belediyesi hangi partide Aksaray Güzelyurt Belediye Başkanı kimdir 2019 Güzelyurt yerel seçim sonuçları...
Oluşturulma Tarihi: Mart 31, 2024 00:41

Güzelyurt Belediyesi hangi parti? sorusu seçimler öncesi merak ediliyor. 2024 yerel seçimlerinin 31 Mart tarihinde yapılması yapılması planlanıyor. 2019 Güzelyurt yerel seçim sonuçları da bu sebeple araştırılıyor. Peki, Aksaray Güzelyurt Belediyesi hangi partide? Güzelyurt Belediye Başkanı kimdir?

Haberin Devamı

2024 yerel seçimleri yaklaşıyor. 31 Mart 2024 Yerel seçimleri öncesi 2019’da yapılan seçim sonuçları merak ediliyor. Aksaray Güzelyurt Belediyesi hangi partide? sorusu da bu nedenle araştırılıyor. Peki, 2019 Güzelyurt Belediye Başkanı kim seçildi? İşte Güzelyurt yerel seçim sonuçları 2019

GÜZELYURT BELEDİYESİ HANGİ PARTİDE?

2019 yerel seçimlerinde Güzelyurt için 1.693 oy kullanıldı. AK Parti Başkan adayı Ünal Demircioğlu %47.67 oy alarak belediye seçimlerini kazandı. Şu anda Güzelyurt Belediyesi AK Parti tarafından yönetiliyor.

GÜZELYURT BELEDİYE BAŞKANI ÜNAL DEMİRCİOĞLU KİMDİR?

15 Şubat 1963 Yılında Aksaray Güzelyurt 'da doğdu. Yedi çocuklu bir ailenin ortanca çocuğu olan Ünal DEMİRCİOĞLU 6 yaşına kadar Güzelyurt'da ikamet etti. Babasının işi nedeniyle DEMİRCİOĞLU Ailesi 1969 yılında Aksaray’a taşındı. İlk, orta tahsilini Aksaray 'da yapan Ünal DEMİRCİOĞLU bu dönemde yaz tatillerini Güzelyurt 'da dedesinin yanında geçirdi. Lise tahsiline Aksaray E.M. Lisesinde başladı, ikinci sınıftan itibaren Ankara Ulus Teknik Lisesinde devam etti ve 1981 yılında tamamladı.15 Şubat 1963 Yılında Aksaray Güzelyurt 'da doğdu. Yedi çocuklu bir ailenin ortanca çocuğu olan Ünal DEMİRCİOĞLU 6 yaşına kadar Güzelyurt'da ikamet etti. Babasının işi nedeniyle DEMİRCİOĞLU Ailesi 1969 yılında Aksaray’a taşındı. İlk, orta tahsilini Aksaray 'da yapan Ünal DEMİRCİOĞLU bu dönemde yaz tatillerini Güzelyurt 'da dedesinin yanında geçirdi. Lise tahsiline Aksaray E.M. Lisesinde başladı, ikinci sınıftan itibaren Ankara Ulus Teknik Lisesinde devam etti ve 1981 yılında tamamladı.

Haberin Devamı

Lisans eğitimini Uludağ Üniversitesi Balıkesir Mühendislik Fakültesinde Eylül 1985 ‘de tamamlayarak İnşaat Mühendisi oldu. Aynı yıl İller Bankası Genel Müdürlüğünün açmış olduğu sınavı kazanarak, Ankara Bölge Müdürlüğünde İnşaat Mühendisi olarak göreve başladı. Askerliğini kısa dönem olarak Balıkesirde yaptı.
Mayıs 1991 ‘de İller Bankasındaki görevinden istifa etti ve ticaretle uğraştı,. Mart 2003 tarihinde İller Bankası Ankara Bölge Müdürlüğündeki görevine tekrar başladı, Teknik Uzman (İnşaat Mühendisi) olarak çalışmak iken, 30 Mart 2014 Yerel Yönetim Seçiminde aday olmak için görevinden istifa etmek suretiyle ayrıldı.
2014 Yılı yerel seçimlerinde Güzelyurt Belediyesi Başkanlığı'na aday oldu ve seçimi kazandı.
Başta Güzelyurtlular Turizm Kültür ve Yardımlaşma Derneği ve İnşaat Mühendisleri Odası olmak üzere bir çok Sivil Toplum kuruluşuna üyedir. 1998 – 2001 yılları arası Güzelyurtlular Turizm Kültür ve Yardımlaşma Derneği Yönetim Kurulu Başkanlığı yapmıştır.
Evli ve iki çocuk sahibi olan DEMİRCİOĞLU’nun hobileri futbol oynamak, doğa yürüyüşü ve fotoğrafçılıktır.

Haberin Devamı

Aksaray Güzelyurt seçim sonuçları

Aksaray Seçim Sonuçları

Seçim Sonuçları 2024

Seçim Sonuçları