Günlük Burç Yorumları | 06 Kasım Cuma

Güncelleme Tarihi:

Günlük Burç Yorumları | 06 Kasım Cuma
Oluşturulma Tarihi: Kasım 06, 2015 14:21

06 Kasım Cuma gününde burcunuzu neler bekliyor? Hangi burçlar bugün şanslı?

Haberin Devamı

GÜNLÜK BURÇ YORUMLARI /06 KASIM CUMA 


KOÇ BURCU YORUMLARI 21 Mart - 20 Nisan

Özel yaşamınızda, hayatınızı kazanma biçiminizi etkileyebilecek değişiklikler yapabilirsiniz. Bazı pazarlıklar yapabilir veya bazı imzalar atabilirsiniz. Görev ve sorumluluklara bir süre ara verme ve sevdiğiniz şeyleri yaparak vakit geçirme zamanı.

BOĞA BURCU YORUMLARI 21 Nisan - 20 Mayıs

Fikir ve düşüncelerinizi paylaşmanız durumunda dikkatleri üzerinize çekebilir, bekleyen problemlere çözüm bulabilir ya da zor durumda veya ihtiyacı olan kişilere tavsiyelerde bulunabilirsiniz. Aşk hayatınız veya sevgi temalı ilişkileriniz destekleniyor.

İKİZLER BURCU YORUMLARI 21 Mayıs - 20 Haziran

Ne kadar sorumluluk aldığınıza ve ne kadar görev üstlendiğinize dikkat etmeniz gerekiyor. Tutamayacağınız sözler vermeniz eleştiri ve şikâyetlere maruz kalmanıza neden olabilir. Fiziksel, ruhsal ya da maddi değişiklikler yapabilirsiniz.

YENGEÇ BURCU YORUMLARI 21 Haziran - 22 Temmuz

Yaşadığınız yerde olumlu değişiklikler yapabilirsiniz. Farklı kültürlere ilgi duyabilir, farklı yerler görmek isteyebilirsiniz ya da farklı yaşam tarzları ilginizi çekebilir. Eğitim, yurt dışı bağlantılı konular, seyahatler ya da yabancılarla ilişkiler gündeme gelebilir.

Haberin Devamı


ASLAN BURCU YORUMLARI 23 Temmuz - 23 Ağustos

Çıkacağınız yolculuklar, yapacağınız ziyaretler, katılacağınız kurslar, seminerler, dersler veya fuarlar yeni bağlantılar kurmanızı veya farklı şekilde düşünmenizi sağlayabilir. Yakın çevrenizdeki kişilerle gergin diyaloglar içerisine girmemeye gayret etmenizde fayda var.

BAŞAK BURCU YORUMLARI 24 Ağustos - 23 Eylül

Duygularınızı kontrol edememeniz tartışmalara neden olabilir. Sizden talep veya istekleri olan kişiler söz konusu olabilir. Gelişmenizi, ilerlemenizi veya kendi işlerinize zaman ayırmanızı engelleyen gelişmelerden uzak durabilmek için farklı işlerle meşgul olmanızda fayda var.

TERAZİ BURCU YORUMLARI 24 Eylül - 23 Ekim

Zamanınızı ve enerjinizi getirisi olacak iş, proje ve planlara ayırmalı, size öğretecek şeyi olan tecrübeli ya da konusunda uzman kişilerle bir araya gelmelisiniz. Rutinden ya da yaşam tarzınızdan sıkılmış olmanız hayatınızda değişiklikler yapmak istemenize neden olabilir.

Haberin Devamı

AKREP BURCU YORUMLARI 24 Ekim - 22 Kasım

Özel yaşamınızda veya iş hayatınızda dikkatleri üzerinize çekebilirsiniz. Ortak kaynak kullanımı gerektirecek konularda teklifler alabilirsiniz. Net kararlar almadan önce, tekliflerin detaylarını veya sizin bu konuya yaklaşımınızı uzun uzun gözden geçirmenizde fayda var. Sevgi temalı ilişkileriniz açısından güzel bir gün.

YAY BURCU YORUMLARI 23 Kasım - 21 Aralık

İmajınızı, bulunduğunuz pozisyonu ya da gelir durumunuzu etkileyebilecek kararlar almadan önce, tüm gerçeklere vakıf olduğunuzdan emin olmalısınız. Duygusal anlamda sizi zorlayan, üzen veya sinirlendiren kişilerle karşılaşabilirsiniz. Yanıltıcı durumlara ve kişilere dikkat etmenizde fayda var.

OĞLAK BURCU YORUMLARI 22 Aralık - 20 Ocak

Planlarınızı bozabilecek veya problem yaratabilecek kişilerden uzak durmalısınız. İstikrarsız tavırları olan kişileri engelleyebilirseniz, hayallerinizi gerçekleştirebilecek veya beklentilerinizin karşılanmasını sağlayabilecek olanaklar oluşmaya başlıyor ya da yeşil ışık yanıyor.

KOVA BURCU YORUMLARI 21 Ocak - 18 Şubat

Yaptığınız şeyleri onaylamayan veya sizinle aynı şekilde düşünmeyen kişilere aldırmadan, sizin için en iyisi olabilecek planları uygulayabilecek gücü toplamalısınız. Yalnız ilerlemeniz gerekse bile, ihtiyaçlarınıza uygun değişiklikler yapabilirsiniz.

BALIK BURCU YORUMLARI 19 Şubat - 20 Mart

Başkalarının görev ve sorumluluklarını üstlenmeniz durumunda, kendi işleriniz, planlarınız ya da ilerlemeniz için uygun koşulların oluştuğu bugünü kaçırabilirsiniz. Kendi işinize bakmalısınız. Sizinle aynı endişelere veya ilgi alanlarına sahip kişilerle ilişkilerinizi geliştirebilirsiniz.