Güneşin Kızları 22.bölümde neler olacak? | Son bölüm fragmanı yayınlandı-izle

Güncelleme Tarihi:

Güneşin Kızları 22.bölümde neler olacak | Son bölüm fragmanı yayınlandı-izle
Oluşturulma Tarihi: Kasım 13, 2015 11:53

Kanal D' nin sevilen dizisi Güneşin Kızları 22.bölüm fragmanını yayınladı.Güneşin Kızları yeni bölümünde geçmişin sır perdesi aralanıyor. Güneşin Kızları'na katılan yeni isim kim?

Haberin Devamı

Kanal D'nin reyting rekoru kıran dizisi Güneşin Kızları yeni bölümüyle Pazartesi akşamı herkesi ekrana kilitleyecek.

Elif'in sırrına daha fazla yaklaşırken yeni bir isimle tanışacak. Ali'nin karşısına bir anda çıkan ve onun kalbini kazanmak için türlü oyunlar oynayan Elif, kim? Sevilay'ın geçmişinden gelen ve Haluk ile düşman olan isim kim ve Elif ile ilgisi ne? Ali ve Selin arasında kıskançlık krizlerine neden olan Elif, amacına ulaşmakta kararlı. Peki, başarılı olabilecek mi?

GÜNEŞİN KIZLARI 22.BÖLÜM FRAGMANI YAYINLANDI.


Haberin Devamı

GÜNEŞİN KIZLARI 22.BÖLÜM 2. FRAGMANI 


Haberin Devamı

 GÜNEŞİN KIZLARI SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

Savaş, Haluk’la yüzleşince geçmişte yaşadığı travması tetiklenir. Baygınlık geçirir ve uyandığında hiçbir şeyi hatırlamamaktadır. Nazlı, Savaş’ın geçmişi hatırlamak için hap içtiğini öğrenir ve Rana’nın karşısına çıkar. Rana’yı Savaş’a yaptıkları için suçlar. Rana daha fazla dayanamaz.

Güneş’e Nazlı ile Savaş’ın ilişkisi olduğunu söyler. Haber aileye bomba gibi düşer. Selin ile Ali restleşir. Ali, Selin’in tamamen kıskançlıktan böyle davrandığını söyler. Selin, kabullenmez. Ali ile Selin iddiaya girerler. Selin, kıskanıyordur ve Ali Selin’in kendi ağzından bunu duymaya kararlıdır.

Ahmet, bar açmaya karar verir. Levent isimli bir iş adamı sürpriz bir şekilde Ahmet’le ortak olmak ister.

Haberin Devamı


GÜNEŞİN KIZLARI'NDA YENİ İSİM

Başrollerini Emre Kınay ve Evrim Alasya'nın paylaştığı Güneşin Kızları, yeni transferlere devam ediyor. Geçtiğimiz haftalarda MISS Turkey 2014 ikincisi Dilan Çiçek Deniz'i kadrosuna dahil eden diziye bu kez 'Adı Mutluluk' dizisinde flaş bir transfer geldi. Güneşin Kızları ile aynı aylarda başlayan ancak final yapa Adı Mutluluk' dizisinde Eren ve Sera'nın babasını canlandıran Fatih Dönmez, reyting rekortmeni dizinin kadrosuna dahil oldu. Fatih Dönmez'in Haluk'un düşmanını canlandırması bekleniyor.