Gülru Gülfem'e hesap soracak | Güllerin Savaşı 58.bölüm fragmanı izle

Güncelleme Tarihi:

Gülru Gülfeme hesap soracak | Güllerin Savaşı 58.bölüm fragmanı izle
Oluşturulma Tarihi: Kasım 20, 2015 11:24

Bebeğini kaybeden Gülru ne yapacak? Güllerin Savaşı 58.bölüm fragmanı yayında.Acı ve hüznün bol bulunduğu bölümle Güllerin Savaşı Cumartesi akşamı Kanal D ekranlarında!

Haberin Devamı

Kanal D ekranlarının sevilerek izlenen dizisi Güllerin Savaşı'nda, Gülfem'le Gülru'nun kardeş olduğunun ortaya çıkması dengeleri bozdu. Güllerin Savaşı 58. bölümüyle hüznün içine çekecek. Gülru'yu yıkan bu acı kaybı ne olacak? Gülru Gülfem'e hesap soracak!

Kanal D'nin; başrollerini Damla Sönmez, Barış Kılıç ve Canan Ergüder'in paylaştığı, Serap Aksoy, Atilla Şendil, Yiğit Kirazcı, Arif Pişkin, Sercan Badur, Meltem Pamirtan, Berk Yaygın, Münire Apaydın, Zeynep Köse ve Pınar Afşar'ın eşlik ettikleri, senaryosunu Melis Civelek'in Sırma Yanık'la kaleme aldığı, yapımcılığını Medyapım'ın üstlendiği ve Emre Kabakuşak'ın yönettiği Güllerin Savaşı, her Cumartesi 21:00'de Kanal D'de.

Gülru Gülfeme hesap soracak | Güllerin Savaşı 58.bölüm fragmanı izle


GÜLLERİN SAVAŞI 58. BÖLÜMDE NELER YAŞANACAK?

Haberin Devamı

Gülfem'in Gülru'yla kardeş olduğunu öğrenmesi onu içinden çıkılmaz kabusların ortasına çekti. Bu öğrendiği gerçekle bütün hayatının yalan olduğunu kaldıramayan Gülfem Gülru'ya nasıl zarar verecek? Gülfem Gülru'nun bebeğinin düşmesine mi neden olacak? Gülfem, birinin daha hayatını karartırsa bu acılarla nasıl başa çıkacak? Gülru'nun bebeğini kaybetmesi Ömer'i ona yakınlaştıracak mı?

GÜLLERİN SAVAŞI SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?
Macide Hanım'ın Gülfem'e Gülru'yla kardeş olduğunu söylemesiyle, Gülfem çılgına döndü. Gülfem öğrendiği bu gerçek ile ne yapacağını bulamadı ve gerçekte kim olduğunu araştırmaya başladı.

SONU GELMEYEN KABUSLAR
Tüm hayatının bir yalan üzerine kurulu olduğunu öğrenen Gülfem'i zor günler karşıladı. Gülru ile kardeş olduğunu öğrenmesi onda travma etkisi yarattı. Gülru'nun kardeşleriyle ilgili kabuslar görmesi onu çok etkiledi.

LEKELİ MEKTUP
Macide Hanım son günlerinde üzerinden bu yükü atmak için kolları sıvamıştır. İlk olarak Gülfem'e gerçeği söyleyen Macide, evlatlığı Tibet'ten gizli Gülru'ya mektup yazarak gerçeği açıklayacak. Gülfem, Gülru’yu da ilgilendiren kendi trajedisini yaşamaktayken, Gülru’nun bir yanlış anlama sonucu paniklemesi herkesi ilgilendiren büyük bir trajediye yol açtı.