Güllerin Savaşı 60.bölüm fragmanı yayınlandı- izle

Güncelleme Tarihi:

Güllerin Savaşı 60.bölüm fragmanı yayınlandı- izle
Oluşturulma Tarihi: Aralık 04, 2015 14:56

Kanal D’nin ilgiyle izlenen dizisi Güllerin Savaşı yeni bölümüyle Cumartesi gecesine damgasını vuracak. Güllerin Savaşı 60. Bölüm Fragmanı yayında! Gülru, girdiği savaşta kendisini kaybediyor! Yeni bölüm olan 60.bölümde neler olacak?

Haberin Devamı

Güllerin Savaşı, heyecan dolu yeni bölümüyle Cumartesi akşamı, saat 21.00’de Kanal D'de!

Kanal D'nin; başrollerini Damla Sönmez, Barış Kılıç ve Canan Ergüder'in paylaştığı, Serap Aksoy, Atilla Şendil, Yiğit Kirazcı, Arif Pişkin, Sercan Badur, Meltem Pamirtan, Berk Yaygın, Münire Apaydın, Zeynep Köse ve Pınar Afşar'ın eşlik ettikleri, senaryosunu Melis Civelek'in Sırma Yanık'la kaleme aldığı, yapımcılığını Medyapım'ın üstlendiği ve Emre Kabakuşak'ın yönettiği Güllerin Savaşı, Cumartesi akşamı herkesi ekrana kilitleyecek.

CİHAN, GÜLFEM İLE İLGİLİ GERÇEĞİ ÖĞRENDİ

Güllerin Savaşı 60.bölüm fragmanı yayınlandı- izle


Ömer, Gülru’nun çok önemsediği açık arttırma gecesine damgasını vururken Gülfem, Gülru ve Tibet’e sıkı bir gol atmış olur. Ömer’in sürekli peşinde olması Gülru’nun sadece duygularını değil, iş hayatını da etkilemeye başlar.

Haberin Devamı

GÜLRU KARAR VERMEK ZORUNDA
Gülru ve Gülfem, kıran kırana rekabete devam ederken diğer yanda Gülfem ile ilgili gerçeği öğrenen Cihan, altüst olmuş haldedir. Ömer’in üzerinde yarattığı duygusal baskı ile son derece gergin günler geçiren Gülru’nun öfke patlaması Gülfem’in attığı son çalımla tehlikeli bir noktaya gelir. Gülru artık kendine daha fazla zarar vermeden kafasını toplamak ve her fırsatta karşısına çıkıp onu altüst eden Ömer ile ilgili bir karar vermek zorundadır.

GÜLLERİN SAVAŞI 60.BÖLÜM FRAGMANI


GÜLLERİN SAVAŞI SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

Gülfem, Gülru ve Tibet’ten yediği golü hazmetmeye çalışırken, Gülru’nun hayatında yepyeni bir dönem başlamıştır. Eski defterlerin yeniden açılacağını ve hırs dolu mücadelenin kaldığı yerden devam edeceğini ilan eden bu yeni dönem, Ömer’i de Cihan’ı da rahatsız eder.

Gülru’nun yeni bir intikam oyunuyla kendine bir kez daha zarar vermesinden korkan Ömer, onu çıktığı yoldan döndürebilmek için adeta çırpınmaya başlar. Öte yandan hayatının her anlamda en zor günlerini geçiren Gülfem için aldığı darbe ile birlikte küllerinden doğmaktan başka şans kalmamıştır. Gülfem’in, Gülru ve Tibet’e verdiği karşılık, Ömer ve Gülru’yu bir kez daha karşı karşıya getirir.