Filinta 35.bölüm fragmanı izle | Yeni bölümde Refika kim?

Güncelleme Tarihi:

Filinta 35.bölüm fragmanı izle | Yeni bölümde Refika kim
Oluşturulma Tarihi: Kasım 20, 2015 10:52

TRT 1 kanalının her bölümü merakla beklenen dizisi Filinta 35. yeni bölümü ile bu akşam izleyicisiyle buluşacak. Filinta dizisi yeni bölümünde neler olacak? Filinta bu akşam TRT 1'de!

Haberin Devamı

ES Film’in yapımcılığında çekilen Türk televizyonlarının titizlikle çalışılan, yapım kalitesi en yüksek işlerinden biri olan Filinta, yeni bölümünde seyircileri için bambaşka bir dünyanın kapılarını aralayacak.

FİLİNTA 35.BÖLÜM FRAGMANI-İZLE

FİLİNTA SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

Filinta ve Bıçak Ali Bezm-i Âlem 'deki kilit ismin peşine düşer. Aynı kişinin peşinde Yüce Meclis de vardır. Boris Mecliste kendinden emin bir tavırla o kişinin işinin bittiğini söyler. Boris’in bu emin tavrına Yüce Efendi Kenan Miloş’un tavrı ve sözü ne olacaktır?

Süreyya'ya, adamı Ethem tarafından bir teklif gelir. Ethem bir müteşebbisin Demir Çelik Fabrikası kurmak için Süreyya ile ortak olmak istediğini anlatır.

Süreyya ilk etapta sıcak baksa da kimliği belirsiz kişinin teklifi şaşırtacaktır. O belirsiz kişi kimdir? Mustafa, Ali ve Abdullah peşinde oldukları kişiye dair çok önemli bir bulgu elde ederler: "ilaç tedarikçileri" Farah geçmişinin sırlarını bir bir ortaya çıkartırken, etrafına karşı sessiz kalabilecek midir?

Esat Paşa, Boris'in Yüce Meclisteki varlığına dair büyük tehditlerde bulunur. Bu şantajı yapmaması için, Boris’e zor bir teklifle gelecektir. Boris bu durumdan rahatsız olsa da, şeytani bir fikirle karşılık verir. Esat Paşa’nın, Boris’in karşı taarruzuna karşılık hangi fedakârlıklarda bulunması gerekecektir?

Haberin Devamı

Padişah, kızının ve Gıyaseddin Efendi'nin çocuklarının bulunamayışına git gide öfkelenir. Tek muhatabı Davut Paşa'dır. Padişah, Davut Paşa’ya son sözünü söyler…
Davut Paşa bu söze karşılık ne yapacaktır?

FİLİNTA'YA YENİ OYUNCU

Yıllarca Levent Kırca'nın "Olacak O Kadar" ekibinde ilgiyle izlediğimiz, sonrasında da "Benim Annem Bir Melek" gibi başarılı projelerde ekranda yerini alan, bir yandan da tiyatroya devam eden oyuncu Ebru Kural, "Filinta 'Bin Yılın Şafağında' " ekibine katıldı.
Filinta'da 'Refika' adında gizemli, işitme ve konuşma engelli, ilginç bir karakterle izleyenlerle buluşacak.

 

Haberle ilgili daha fazlası: