Ferizli Belediyesi hangi partide? Sakarya Ferizli Belediye Başkanı kimdir? 2019 Ferizli yerel seçim sonuçları...

Güncelleme Tarihi:

Ferizli Belediyesi hangi partide Sakarya Ferizli Belediye Başkanı kimdir 2019 Ferizli yerel seçim sonuçları...
Oluşturulma Tarihi: Mart 23, 2024 12:28

Türkiye yerel yönetimleri belirlemek için 2024 yılında sandık başına gidecek. Seçimler yaklaşırken, Sakarya Ferizli'nın hangi partide olduğu merak konusu oldu. Sakarya ilçelerinden birisi olan Ferizli nüfusu ve seçmen sayısı ile merak edilen ilçeler arasında yer alıyor. Peki Ferizli Belediyesi hangi partide, Belediye Başkanı kim? İşte 2019 Ferizli yerel seçim sonuçları...

Haberin Devamı

Ferizli Belediyesi'nin hangi partide olduğu 2024 yerel seçimlerine giderken merak konusu oldu. Sandığa gidecek seçmenler yaşadıkları ilçe belediyesinin hangi partide olduğunu araştırıyor. Yüksek Seçim Kurulu (YSK) verilerine göre 2019 yerel seçimlerinde Ferizli‎‎ seçmenleri okullarda sandık başında hazır bulundu. İşte Ferizli‎ 2019 yerel seçim sonuçları...

FERİZLİ BELEDİYESİ HANGİ PARTİDE?

2019 yılında gerçekleşen yerel seçimlerde Ferizli Belediyesi için 16.783 seçmen oy kullandı. Yapılan seçimler sonucunda yüzde 63.36% oy oranı ve 10.264 oy sayısıyla belediye seçimini AK Parti kazandı.

FERİZLİ BELEDİYE BAŞKANI İSMAİL GÜNDOĞDU KİMDİR?

İsmail Gündoğdu, 1977 yılında Sakarya’nın Ferizli ilçesinde dünyaya geldi. Sivas Cumhuriyet Üniversitesi Mühendislik Fakültesi Çevre Mühendisliği bölümünden mezun olan Gündoğdu, Sakarya Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü Çevre Bilimleri ana bilim dalında mastır eğitimini tamamlayarak Çevre Yüksek Mühendisi ünvanını aldı. 2004 yılında Avrupa Birliği hibe fonunda proje lideri olarak görev yaptı. 2005 yılında  Ferizli Belediyesi Fen İşlerinden sorumlu Başkan yardımcılığı görevini yaptı.

Haberin Devamı

2006 yılında İstanbul Büyükşehir Belediyesi Çevre Koruma Daire Başkanlığı bünyesindeki Çevre Koruma Müdürlüğünde Mühendis olarak yeni görevine başladı. 2008 yılında Hollanda Deniz Bakanlığı ve Çevre ve Orman Bakanlığının ortaklaşa düzenlediği illegal Deşarj Eğitim Programını tamamladı. 2009-2014 yıllarında AK Parti Ferizli Belediye Başkanlığı Aday Adayı oldu. 14 yıl boyunca İstanbul Büyükşehir Belediyesinde mühendis olarak görevine devam etti. 31 Mart 2019’da Mahalli İdareler Seçimlerinde AK Parti Ferizli Belediye Başkan adayı oldu.

İsmail Gündoğdu, 31 Mart 2019’da yapılan Mahalli İdareler Seçimlerinde büyük bir oy çoğunluğuyla Ferizli Belediye Başkanlığı’na seçildi. Başkan Gündoğdu eğitim, bilgi birikim ve belediyecilik tecrübesini ilçesine hizmet olarak devam ettirmektedir. Başkan Gündoğdu, evli ve beş  çocuk babasıdır.