e-YÖKDİL sınav sonuçları açıklandı! ÖSYM 2023 online YÖKDİL sonuçları nasıl öğrenilir? İşte sonuç sorgulama ekranı

Güncelleme Tarihi:

e-YÖKDİL sınav sonuçları açıklandı ÖSYM 2023 online YÖKDİL sonuçları nasıl öğrenilir İşte sonuç sorgulama ekranı
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 06, 2023 23:06

e-YÖKDİL sınav sonuçları için beklenen açıklama geldi. Ölçme Seçme ve Yerleştirme Merkezi (ÖSYM) tarafından 6 Mayıs 2023 tarihinde uygulanan Elektronik Yükseköğretim Kurumları Yabancı Dil Sınavı'nın (e-YÖKDİL 2023/1 İngilizce-Sosyal Bilimler) sınav sonuçları erişime açıldı. e-YÖKDİL temel soru anahtarı kitapçığının da yüzde 10'luk kısmı aynı gün yayınlandı. Adaylar E-YÖKDİL sınav sonuçlarını ÖSYM'nin sonuc.osym.gov.tr internet adresinden öğrenebilecekler. Peki, online YÖKDİL sınav sonuçları nasıl öğrenilir? İşte, e-YÖKDİL sınav sonucu T.C kimlik no ile sorgulama ekranı ve ayrıntılı bilgiler.

Haberin Devamı

Online YÖKDİL sınav sonuçları sorgulama ekranı erişime açıldı. Başvuruları 12-26 Nisan arasında alınan e-YÖKDİL sınavı 6 Mayıs 2023 tarihinde gerçekleşti. Ankara, İstanbul, İzmir ve Adana’daki e-Sınav uygulama binalarında yapılan e-YÖKDİL sınav sonuçları ÖSYM duyurusu ile belli oldu. Adaylar ÖSYM'nin https://sonuc.osym.gov.tr adresinden T.C. kimlik numaraları ve aday şifreleriyle e-YÖKDİL sınav sonuçlarını öğrenebilecekler.

E-YÖKDİL SINAV SONUÇLARI AÇIKLANDI

6 Mayıs 2023 tarihinde uygulanan Elektronik Yükseköğretim Kurumları Yabancı Dil Sınavı'nın (e-YÖKDİL 2023/1 İngilizce-Sosyal Bilimler) değerlendirme işlemleri tamamlanmıştır.

Adaylar, sınav sonuçlarına 6 Mayıs 2023 tarihinde saat 18.55'ten itibaren ÖSYM'nin https://sonuc.osym.gov.tr adresinden T.C. kimlik numaraları ve aday şifreleriyle erişebilecektir.

Haberin Devamı

e-YÖKDİL 2023/1 (İngilizce-Sosyal Bilimler) Sınav Sonuçları Sorgulama ekranı

E-YÖKDİL SORU VE CEVAPLARI YAYINLANDI

6 Mayıs tarihli Elektronik Yükseköğretim Kurumları Yabancı Dil Sınavı'nın (e-YÖKDİL 2023/1 İngilizce-Sosyal Bilimler) Temel Soru Kitapçıkları ve Cevap Anahtarları Yayımlandı. Aşağıdaki ekrandan soru ve cevap anahtarının yüzde 10'luk kısmını görüntüleyebilirsiniz.

e-YÖKDİL soru ve cevap anahtarı sorgulama ekranı