Çan Belediyesi hangi partide? Çanakkale Çan Belediye Başkanı kimdir? 2019 Çan yerel seçim sonuçları...

Güncelleme Tarihi:

Çan Belediyesi hangi partide Çanakkale Çan Belediye Başkanı kimdir 2019 Çan yerel seçim sonuçları...
Oluşturulma Tarihi: Mart 21, 2024 15:43

Çan Belediyesi hangi parti? sorusu seçimler öncesi merak ediliyor. 2024 yerel seçimlerinin 31 Mart tarihinde yapılması yapılması planlanıyor. 2019 Çan yerel seçim sonuçları da sebeple araştırılıyor. Peki, Çanakkale Çan Belediyesi hangi partide? Çan Belediye Başkanı kimdir?

Haberin Devamı

2024 yerel seçimleri yaklaşıyor. 31 Mart 2024 Yerel seçimleri öncesi 2019’da yapılan seçim sonuçları merak ediliyor. Çanakkale Çan Belediyesi hangi partide? sorusu da bu nedenle araştırılıyor. Peki, 2019 Çan Belediye Başkanı kim seçildi? İşte Çan yerel seçim sonuçları 2019!

ÇAN BELEDİYESİ HANGİ PARTİDE?

Çanakkale Belediyesi şu an Cumhuriyet Halk Partisi tarafından yönetiliyor. Çan Belediye Başkan Vekili Harun Arslan görevde yer alıyor.

ÇAN BELEDİYE BAŞKANI HARUN ARSLAN KİMDİR?

Çan Belediye Başkanı Vekili Harun Arslan 1 Mayıs 1975 tarihinde Çan'da doğdu. Eğitimine Çan’da başlayan Harun ARSLAN, Yenice Endüstri Meslek Lisesi'nden mezun olduktan sonra ticaret hayatına adım attı. Çan ilçesi ve bölgesinde ticaretin yanı sıra tarım ve hayvancılık alanlarında hizmet vermektedir. Bunun yanında Sivil Toplum Kuruluşlarında yöneticilik ve başkanlık görevlerinde de yer alan Harun ARSLAN, 21 Haziran 2022 tarihinden itibaren Çan Belediyesi Başkan Vekili görevini yürütmektedir. Evli ve iki çocuk babasıdır.

Haberin Devamı