Boyabat Belediyesi hangi partide? Sinop Boyabat Belediye Başkanı kimdir? 2019 Boyabat yerel seçim sonuçları...

Güncelleme Tarihi:

Boyabat Belediyesi hangi partide Sinop Boyabat Belediye Başkanı kimdir 2019 Boyabat yerel seçim sonuçları...
Oluşturulma Tarihi: Mart 30, 2024 11:41

Boyabat Belediyesi hangi parti? sorusu seçimler öncesi merak ediliyor. 2024 yerel seçimlerinin 31 Mart tarihinde yapılması yapılması planlanıyor. 2019 Boyabat yerel seçim sonuçları da bu sebeple araştırılıyor. Peki, Sinop Boyabat Belediyesi hangi partide? Boyabat Belediye Başkanı kimdir?

Haberin Devamı

2024 yerel seçimleri yaklaşıyor. 31 Mart 2024 Yerel seçimleri öncesi 2019’da yapılan seçim sonuçları merak ediliyor. Sinop Boyabat Belediyesi hangi partide? sorusu da bu nedenle araştırılıyor. Peki, 2019 Boyabat Belediye Başkanı kim seçildi? İşte Boyabat yerel seçim sonuçları 2019

BOYABAT BELEDİYESİ HANGİ PARTİDE?

2019 yerel seçimlerinde Boyabat için 16.360 oy kullanıldı. AK Parti Başkan adayı Şefik Çakıcı %51.18 oy alarak belediye seçimlerini kazandı. Şu anda Boyabat Belediyesi AK Parti tarafından yönetiliyor.

BOYABAT BELEDİYE BAŞKANI ŞEFİK ÇAKICI KİMDİR?

12 Aralık 1975’te Boyabat’ta doğan Şefik ÇAKICI, Çatpınar Köyü İlkokulundan sonra Mehmet Akif Ersoy ortaokuluna devam etmiş ve Mehmet Akif Ersoy Lisesi’nden mezun olmuştur. İşletme alanında lisans eğitimini tamam layan Şefik ÇAKICI, evli ve üç çocuk babasıdır.

Haberin Devamı

1995’ten 2014 yılına kadar ticaret ile iştigal eden Şefik Çakıcı, 2014 yılında yapılan mahalli seçimlerde Boyabat Belediye Başkanı oldu.

Milli Gençlik Vakfı Yöneticiliği ve Başkanlığı, Fazilet Partisi Gençlik Kolları Üyeliği, AK Parti Boyabat İlçe Teşkilatı Başkanlığı, AK Parti Boyabat Gençlik Kolları Başkanlığı, 2 Dönem AK Parti Boyabat İlçe Başkanlığı, Kent Meclis Yönetim Kurulu Üyeliği, Kızılay Yönetim Kurulu Üyeliği ve Sinop Ticaret Odası Üyeliği yapan Çakıcı, AK Parti Genel Merkezi’nin düzenlediği Siyaset Akademisini başarıyla bitirmiştir.

Halen Boyabat Belediye Başkanlığı görevini yürütmekte olan Şefik Çakıcı, orta derecede İngilizce bilmektedir.