Beşiktaş Belediyesi hangi partide? Beşiktaş Belediye Başkanı kimdir? 2019 Beşiktaş yerel seçim sonuçları...

Güncelleme Tarihi:

Beşiktaş Belediyesi hangi partide Beşiktaş Belediye Başkanı kimdir 2019 Beşiktaş yerel seçim sonuçları...
Oluşturulma Tarihi: Mart 29, 2024 12:31

Beşiktaş Belediyesi'nin hangi partide olduğu 2024 yerel seçimlerine giderken merak konusu oldu. Sandığa gidecek seçmenler yaşadıkları ilçe belediyesinin hangi partide olduğunu araştırıyor. Yüksek Seçim Kurulu (YSK) verilerine göre 2019 yerel seçimlerinde Beşiktaş'ta seçmenler 415 sandıkta oy kullandı. İşte Beşiktaş 2019 yerel Seçim Sonuçları...

Haberin Devamı

Türkiye yerel yönetim seçimleri için sandık başına gidecek. Seçimler yaklaşırken, İstanbul Avrupa Yakası'nda yer alan Beşiktaş'ın hangi partide olduğu merak konusu oldu. 23 mahalleden oluşan Beşiktaş'ın nüfusu 200 bin civarıdır. Peki Beşiktaş Belediyesi hangi partide? Beşiktaş Belediye Başkanı kimdir? 2019 Beşiktaş yerel seçim sonuçları...

BEŞİKTAŞ BELEDİYESİ HANGİ PARTİDE?

2019 yılında gerçekleşen yerel seçimlerde Beşiktaş Belediyesi için 113 bin 666 seçmen oy kullandı. Yapılan seçimler sonucunda yüzde 73,06 oy oranı ve 80.855 oy sayısıyla belediye seçimini CHP kazandı.

BEŞİKTAŞ BELEDİYE BAŞKANI RIZA AKPOLAT KİMDİR?

Rıza Akpolat, 1982 yılında İstanbul'da doğdu. İdeal bir toplum ve güzel kentler için, yani güzel bir Türkiye için siyaseti hep önemsedi.

Haberin Devamı

Gençlik yıllarından itibaren hem aktif olarak siyasetin içinde yer aldı, hem de lisans eğitimini bu alanda tamamladı. Sakarya Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Kamu Yönetimi Bölümü'nü bitirdi. Küresel Siyaset ve Uluslararası İlişkiler alanında yüksek lisans eğitimine başladı. Avrupa Birliği Uzmanı olarak yurt içinde ve yurt dışında birçok konferansa katıldı. Bu süreçte CHP Gençlik Kollarında yöneticilik, İlçe Başkan Yardımcılığı ve İlçe Başkanlığı görevlerinden sonra İl Başkan Vekilliği görevlerinde bulundu. 7 Haziran 2015 seçimlerinde ön seçimle milletvekili adayı oldu.

Aktif iş hayatına eğitim, danışmanlık ve yapı sektörlerinde faaliyet gösteren şirketi ile devam etti. 31 Mart 2019 Mahalli İdareler Genel Seçimleri sonucunda %73'lük rekor oyla Beşiktaş Belediye Başkanlığına seçilen Rıza Akpolat evli ve iki çocuk babasıdır.

İstanbul Beşiktaş seçim sonuçları 2024

İstanbul seçim sonuçları 2024

SEÇİM SONUÇLARI 2024

SEÇİM SONUÇLARI