Beşiktaş Başkan adayları kimler? Siyah beyazlılarda kongre tarihinin ardından gözler adaylara çevrildi!

Güncelleme Tarihi:

Beşiktaş Başkan adayları kimler Siyah beyazlılarda kongre tarihinin ardından gözler adaylara çevrildi
Oluşturulma Tarihi: Ekim 31, 2023 18:06

Beşiktaş’ta seçim tarihinin açıklanmasının ardından gözler başkan adaylarına çevrildi. Ahmet Nur Çebi’nin aday olup olmayacağı merak edilirken Gaziantep FK maçı sonrası Emre Kocadağ’ın açıklamaları kafa karıştırdı. Beşiktaş’ta 3 Aralık Pazar günü düzenlenecek olağanüstü seçim genel kurulda başkanlığa aday olacak isimler, dilekçelerini divan başkanlığında 1 Kasım’dan itibaren sunabilecek. Beşiktaş’ta başkanlık adayları için farklı isimler öne çıkarken taraftarlar ise adayları şimdiden araştırmaya başladı. Peki Beşiktaş Başkan adayları kimler olacak? İşte, konuyla ilgili son gelişmeler…

Haberin Devamı

Beşiktaş’tan yapılan açıklamada “ Başkan adayı olabilmek için genel kurula katılma hakkına sahip en az 250 üyenin adaylık başvurusunda bulunacak kişiyi divan başkanlık kuruluna önermesi gerekir' ifadeleri kullanıldı. Görevi Fikret Orman’dan devralan Ahmet Nur Çebi’nin aday olup olmayacağına yönelik gelişmeler yaşanırken siyah beyazlı taraftarlar başkan adaylarını araştırıyor. Peki Beşiktaş’ta Başkan adayları kim olacak? İşte, konuyla ilgili yapılan son açıklamalar…

BEŞİKTAŞ BAŞKAN ADAYLARI KİMLER?

Beşiktaş’ta başkan adayı olarak ismi öne çıkan ilk kişi Hasan Arat oldu. Hasan Arat 27 Eylül 1959 yılında dünyaya geldi. Spor yöneticisi, İş adamı ve eski profesyonel basketbolcu kimlikleri ile tanınan Arat, İstanbul'un 2020 Olimpiyat ve Paralimpik Oyunları'na ev sahipliği yapma teklifinin liderliğini yapmıştır.

Haberin Devamı

Beşiktaş’ta başkan adayları dilekçelerini yarından itibaren teslim edecek. Başkanlık için kesin adaylar genel kurula kadar belli olacak.

Öte yandan Emre Kocadağ Gaziantep FK maçı sonrasında “Başkan adaylığı”sorusuna cevap verdi.

Kocadağ gelen sorulara “ “Beşiktaş camiasının üzerinde dolanan kara bulutların farkındayım. Bunun dağılması için ne gerekiyorsa kendi adıma onu yapacağım. Bu ligi dizayn etmeye çalışanlardan, şampiyonluk pastasını iki takım arasında paylaştırmaya çalışanlardan hesap soracağız. Camia olarak birlik olursak bunların üstesinden geliriz” şeklinde cevap verdi.

Öte yandan Ahmet Nur Çebi’nin tekrar başkanlık için aday olmayacağı konuşulanlar arasında.