AÖF'de önemli değişiklik... AÖF kitap veriyor mu? Açık Öğretim Fakültesi ders kitapları nereden ve nasıl alınır?

Güncelleme Tarihi:

AÖFde önemli değişiklik... AÖF kitap veriyor mu Açık Öğretim Fakültesi ders kitapları nereden ve nasıl alınır
Oluşturulma Tarihi: Eylül 29, 2022 15:16

AÖF'de eğitimini sürdüren öğrenciler bazı detayları merak ediyor. Bunlardan biri de ders kitaplarıyla ilgili. AÖF kitap veriyor mu? Açık Öğretim Fakültesi ders kitapları nereden ve nasıl alınır? İşte konuyla ilgili detaylar...

Haberin Devamı

AÖF kitap veriyor mu sorusu, eğitimine açık öğretimden devam eden öğrenciler tarafından merak ediliyor. Açık Öğretim Fakültesi ders kitaplarının nereden ve nasıl alınacağı araştırılıyor. İşte konu hakkında bilgiler...

AÖF KİTAP VERİYOR MU?

Anadolu Üniversitesi Açık Öğretim Fakültesi kitapları, Anadolum eKampüs Sistemi aracılığıyla öğrencilere dijital ortamda sunulmaktadır. 2018-2019 öğretim yılından itibaren ücretsiz kitap dağıtımı uygulaması sona ermiştir.

AÖF KİTAPLARI NEREDEN VE NASIL ALINIR?

Sınavlarda öğrencilerin sorumlu olduğu temel malzeme olan ders kitapları ile birlikte öğrenmeye yardımcı olarak hazırlanan tüm öğrenme malzemeleri ekampus.anadolu.edu.tr adresi üzerinden çevrimiçi olarak yayınlanmaktadır.

Öğrenciler sınavlarda ders kitabının Anadolum eKampüs ortamında sunulan güncel versiyonundaki (PDF) içerikten sorumludur.