Abdulkadir Aydoğan kimdir, nereli? AK Parti Yenimahalle Belediye Başkan Adayı Abdulkadir Aydoğan'ın biyografi bilgileri

Güncelleme Tarihi:

Abdulkadir Aydoğan kimdir, nereli  AK Parti Yenimahalle Belediye Başkan Adayı Abdulkadir Aydoğanın biyografi bilgileri
Oluşturulma Tarihi: Ocak 24, 2024 16:49

Abdulkadir Aydoğan, AK Parti Yenimahalle Belediye Başkan Adayı olarak ilan edilmesinin ardından kariyeri ve hayatı ile araştırılan isim olmaya başladı. Daha önce Yenimahalle AK Parti ilçe başkanlığı görevini de üstlenen AK Parti Yenimahalle Belediye Başkan Adayı Abdulkadir Aydoğan, GİMAT yönetim kurulunda da yer almaktadır. Peki, Abdulkadir Aydoğan kimdir, nereli, kaç yaşında? İşte, o isim hakkında bazı bilgiler

Haberin Devamı

Abdulkadir Aydoğan, 04 Nisan 1974 tarihinde Çamlıdere'de doğdu Evli ve üç çocuk babası olan Aydoğan, Ankara Merkez (Tevfik İleri) İmam Hatip Lisesi'nden mezun oldu.

Yüksek öğrenimini Atatürk Üniversitesi'nde tamamladı. Abdulkadir Aydoğan, 1992 yılından bu yana GİMAT'ta gıda sektöründe faaliyet göstermektedir. Siyasi kariyerine 2014 yılında AK PARTİ Yenimahalle Belediye Meclis Üyesi olarak başlayan Aydoğan halen Yenimahalle Belediye Meclis Üyeliği görevini sürdürmektedir.

Aynı zamanda 2020 Yılından itibaren Yenimahalle İlçe Başkanlığı'nı da üstlenmiştir. Abdulkadir Aydoğan, aynı zamanda 2008-2019 yılları arasında GİMAT Yönetim Kurulu Başkan Yardımcılığı, 2019'dan itibaren ise GİMAT Yönetim Kurulu Başkanlığı ve 2018-2022 yılları arasında Ankara Ticaret Borsası'nda Meclis Üyeliği görevlerinde bulunmuştur.