Bilet yerine kitap istediler

Güncelleme Tarihi:

Bilet yerine kitap istediler
Oluşturulma Tarihi: Aralık 02, 2017 09:25

Bilet yerine kitap istediler

Haberin Devamı

İZMİR'deki bir kolejin öğrencilerinin, Kemalpaşa Dereköy Ortaokulu'na kütüphane kurmak için düzenlediği yardım konserini izlemek isteyenler, bilet almak yerine yanlarında kitap getirdi.

İzmir Bahçeşehir Koleji Bornova Kampüsü Bir El Bir Umut Kulübü öğrencilerinin, 'Her Kitap Bir Hayat' projesi kapsamında, Ege Üniversitesi Prof. Dr. Yusuf Vardar MÖTBE Kültür Merkezi'nde konser düzenlendi. Bahçeşehir Koleji Bornova Kampüsü öğrencileri, Ege Üniversitesi Müzik Bölümü ve Eczacılık Fakültesi öğrencilerinin verdiği ücretsiz konsere katılanlardan, kütüphanesi olmayan Kemalpaşa Dereköy Ortaokulu'na kütüphane kurabilmek için kitap istedi. Konseri izlemek isteyenler, yanlarında getirdikleri kitapları kapıdaki görevliye vererek salona girdi. Keyifli bir akşam yaşadıklarını söyleyen davetliler, öğrencilerin böyle bir etkinlik düzenlemelerinden dolayı gururlandıklarını ve mutlu olduklarını belirtti.

Öte yandan, Kemalpaşa Dereköy Ortaokulu'na kurulacak kütüphanenin masa, sandalye ve kitaplık gibi ihtiyaçlarının da, Bahçeşehir Koleji Bornova Kampüsü okul aile birliğinin geçen 7 Kasım'da düzenlediği kermesin gelirlerinden karşılanacağı belirtildi.

Mehmet GÜNEY / İZMİR, (DHA)

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!