Bilecik'te fidan dikimi

Güncelleme Tarihi:

Bilecikte fidan dikimi
Oluşturulma Tarihi: Mart 09, 2016 16:14

BİLECİK (AA) - Bilecik Belediyesi ve Bilecik Özel Eğitim İş Uygulama Merkezi öğrencileri işbirliğinde fidan dikimi etkinliği düzenlendi.
Karasu Vadi Park'ta gerçekleştirilen etkinlikte Bilecik Belediye Başkanı Selim Yağcı, Bilecik Özel Eğitim İş Uygulama Merkezi öğrencileri ile gerçekleştirdikleri fidan dikiminde, yeşil şehirler kategorisinde gelecek ve çocuk konulu proje ile Expo 2016 Antalya organizasyonuna katılma hakkı elde ettiklerini belirterek, projenin gerçek teması olan gelecek ve çocuk konusundaki aşamayı gerçekleştirme, örnek oluşturma konusunda, sevgi evleri ve iş okullarındaki öğrencilerle program gerçekleştirdiklerini kaydetti.
Yağcı, hem geleceğin hemde geleceği inşa edecek olan gençlerin önemine vurgu yaparak, bu projeyi gerçekleştirmekten, mermer atık alanının doğa harikası, insanlara ve gençlere hizmet edecek bir ortam haline getirmekten duyduğu memnuniyeti dile getirdi.
Daha güzel yarınlar, daha güzel çevre ve gelecek nesiller için şimdiden gençlerin yaşam alanlarını düzenleme konusunda şehirdeki tüm kamu kurumu yöneticileriyle el ele gönül gönüle verdiklerini ifade eden Yağcı, kuruluş, diriliş, ve kurtuluşun beşiği Bilecik'te çalışmalar yapıklarını sözlerine ekledi.
50 öğrenci tarafından yaklaşık 50 fidanının dikildiği etkinliğe, İl Milli Eğitim Müdürü İsmail Altınkaynak, Gıda Tarım ve Hayvancılık İl Müdürü Hacı Dursun Yıldız, Doğa ve Milli Parklar Şube Müdürü Nezir Ayhan, Ziraat Odası Başkanı Ahmet Sevinen ve daire müdürleri katıldı.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!