Bilecik’te Geleceğin Müzisyenlerini Yetişiyor

Güncelleme Tarihi:

Bilecik’te Geleceğin Müzisyenlerini Yetişiyor
Oluşturulma Tarihi: Şubat 16, 2016 10:56

MÜZİK KURSU

Bilecik Belediyesi, Şeyh Edebali Kültür ve Kongre Merkezi’nde, müzikle ilgili birçok alanda düzenlediği kurslar ile geleceğin müzisyenlerini yetiştirmeye devam ediyor.
Bilecik Belediyesi kültürel ve sanatsal etkinlikler kapsamında gerçekleştirilen ve geçtiğimiz dönem yüzlerce öğrencinin eğitim aldığı kurslar için bu dönemde de bağlama, ud, keman, gitar, ney, yan flüt, ritm-perküsyon, zurna, klarnet ve Türk Halk Müziği alanlarında çeşitli kurslar verilmeye başlanacak. Sanat ve sanatçıya destek veren Belediye Başkanı Selim Yağcı’nın destekleriyle ücretsiz olarak verilen kursların finalinde kursiyerler, gerçekleştirilen sertifika töreninde hünerlerini sergilemenin yanı sıra, her bir kursiyer alanlarında sertifika sahibi oluyor. Uzman eğitmenler eşliğinde gerçekleştirilen eğitimlere başvurmak isteyenler, son başvuru tarihi, olan 7 Mart Pazartesi gününe kadar Bilecik Belediyesi Şeyh Edebali Kültür ve Kongre Merkezi’ne başvurabilirler.
Öte yandan, müzik kurslarına başvurmak isteyen kursiyerler, 0228 212 7515 numaralı telefonları arayarak, detaylı bilgi alabilecekleri bildirildi.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!