BİK'ten başsavcılık ve emniyet ziyareti

Güncelleme Tarihi:

BİKten başsavcılık ve emniyet ziyareti
Oluşturulma Tarihi: Şubat 06, 2017 13:13

BİK'ten başsavcılık ve emniyet ziyareti

Haberin Devamı

SİVAS, (DHA)- BASIN İlan Kurumu (BİK) Sivas Şube Müdürü Sabri Karakaya, Sivas Cumhuriyet Başsavcısı Murat İrcal ile Sivas İl Emniyet Müdürü Turan Aksoy'u makamında ziyaret etti.

Sivas Cumhuriyet Başsavcısı Murat İrcal, ziyaretten memnuniyet duyduğunu kaydederek, resmi ilanlar vasıtasıyla gazetelerin desteklendiğini söyledi. Sivas medyası ile gazetelere ilişkin görüş alışverişinde bulunulan görüşmede, BİK Sivas Müdürü Karakaya ise kurumun görevleri ve çalışmalar hakkında Başsavcı İrcal'a bilgi verdi. Karakaya, gazetelerin ilgili mevzuata uygun olarak yayın hayatlarını sürdürmeleri için çalıştıklarını, kurumlar ile gazeteler arasında köprü görevi üstlendiklerini söyleyerek, Basın İlan Kurumu tarafından elektronik ortamda İLANBİS aracılığıyla verilen ilanların alınması ve süreli yayınlara dağıtılmasının sağlanmasıyla ilgili usul ve esasların belirlendiği düzenlemenin Resmi Gazete’nin 12 Ocak 2017 tarihli 29946 sayısında yayımlandığını ve yönetmeliğin 1 Temmuz 2017 tarihinde yürürlüğe gireceğini belirterek, Sivas Adliyesi'nde İLANBİS'e kaydolmayan birimlerin de sisteme dahil olması konusunda Başsavcı İrcal'a bilgi verdi.

Sivas İl Emniyet Müdürü Turan Aksoy da amaçlarının Sivas'a hizmet etmek olduğunu ve ellerinden gelen tüm gayreti göstereceklerini belirterek ziyareti için BİK Sivas Şube Müdürü Sabri Karakaya'ya teşekkür etti.

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!