BİK Şube Müdürü Abacı’dan, Karaduman’a Geçmiş Olsun Ziyareti

Güncelleme Tarihi:

BİK Şube Müdürü Abacı’dan, Karaduman’a Geçmiş Olsun Ziyareti
Oluşturulma Tarihi: Kasım 24, 2015 16:14

BİK MALATYA ŞUBE MÜDÜRÜ NİHAT ABACI, HASTANEDE TEDAVİ GÖREN MALATYA GAZETECİLER CEMİYETİ BAŞKANI HAYDAR KARADUMAN'I ZİYARET ETTİ.

BİK Malatya Şube Müdürü Nihat Abacı, şeker hastalığından dolayı hastaneye kaldırılan Malatya Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Haydar Karaduman’ı ziyaret ederek geçmiş olsun temennisinde bulundu.
Basın İlan Kurumu (BİK) Malatya Şube Müdürü Nihat Abacı, Malatya Devlet Hastanesi’nde tedavi gören Malatya Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Haydar Karaduman’ı ziyaret etti. Abacı, Karaduman’a geçmiş olsun dileğinde bulunarak, Karaduman ile bir süre sohbet etti. Gazetecilikle ilgili anılarını paylaşan Abacı, BİK’in İLANBİS sistemi hakkında da bilgi verdi. Karaduman ile istişarelerde de bulunan Abacı, yıllar önce ilanların gazetelere ulaştırılması, faturalandırılması, parasının tahsili gibi konuların gazeteler açısından zorluk durumunu hatırlatarak, BİK’in gazetelere ilan verilmesi ve paralarının hesaplarına yatırılması konusunda rahatlık getirdiğini dile getirdi. Abacı, resmi ilanların elektronik ortamda alınıp gazetelere ulaştırılması ile de teknolojik bilişim imkanlarının kullanıldığını vurguladı.
Resmi ilanların elektronik ortamdan alıp dağıtılmasının rahatlık sağladığını belirten Karaduman ise teknolojiyi takip edip, imkanlardan yararlanmanın önemine dikkat çekti.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!