BİK Genel Müdürü Atalay, Sivas'ta

Güncelleme Tarihi:

BİK Genel Müdürü Atalay, Sivasta
Oluşturulma Tarihi: Aralık 04, 2014 12:22

- Atalay: "Sivas'ın geleceğe hazırlanmasında meslektaşlarımıza güveniyoruz. Omuz vermeye çalışıyoruz"

Haberin Devamı

SİVAS (AA) - Basın İlan Kurumu (BİK) Genel Müdürü Mehmet Atalay, Sivas Valisi Alim Barut'u ziyaret etti.

Vali Barut, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, basının dördüncü kuvvet olduğunu söyledi.

Basın İlan Kurumu'nun yerel medya konusunda kapsayıcı bir tavra sahip olduğunu dile getiren Barut, "Özellikle mahalli basınla ilgili geçmişteki çalışmalar semeresini verdi. Gazeteler daha dolgun, mizanpaj ve görsellik açısından daha düzgün yayın hayatına girdi. Yerel basın ve Basın İlan Kurumu ilişkilerinin ele alınıp üzerine düşünülecek olması, hem Sivas hem de tüm Türk basını için bir kazançtır" diye konuştu.

Atalay ise şube açtıktan sonra Sivas basınında çok ciddi değişim ve gelişim olduğunu belirterek, "Geleceğin Türkiyesinin, Sivasının inşasında, İstanbul'daki Sivaslıların sesi olmasında Sivas basını büyük rol oynayacak. Gazeteleri derli toplu güzeler gazeteler haline geldi. Sivas, spor açısından da güzel bir kent. Sivas'ın geleceğe hazırlanmasında meslektaşlarımıza güveniyoruz. Omuz vermeye çalışıyoruz" dedi.

Haberin Devamı

Ziyarette, BİK Sivas Şube Müdürü Mustafa Yüksel, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Salim Kılıç, Anadolu Basın Birliği Sivas Şube Başkanı Kemal Çağlayan ve yerel gazete sahipleri hazır bulundu.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!