BİİBF’de mezuniyet coşkusu yaşandı

Güncelleme Tarihi:

BİİBF’de mezuniyet coşkusu yaşandı
Oluşturulma Tarihi: Haziran 29, 2017 18:29

BİİBF’de mezuniyet coşkusu yaşandı

Haberin Devamı

ÇANAKKALE Onsekiz Mart Üniversitesi (ÇOMÜ) Biga İktisadi İdari Bilimler Fakültesi (BİİBF) 2016-2017 mezuniyet töreni Prof. Dr. Ramazan Aydın Yerleşkesi’nde gerçekleştirildi.

Törene Biga Kaymakam Gökhan Görgülüarslan, AK Parti Çanakkale Milletvekili Ayhan Gider, Biga Belediye Başkanı CHP’li İsmail Işık, öğretim üyeleri, öğrenciler ve aileleri katıldı. Tören, ÇOMÜ Rektör Prof. Dr. Yücel Acer ve öğretim üyelerinin kortej yürüyüşü ile başladı. Ardından mezun öğrencilerin yürüyüşü gerçekleşti. Kortej yürüyüşünün ardından öğretim üyeleri ve öğrencilerin tören alanında yerini alması ile başlayan mezuniyet töreni Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunması ile devam etti. Biga İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi mezun öğrencileri adına Fakülte Birincisi Özge Şen ile Biga Uygulamalı Bilimler Yüksekokulu mezun öğrencileri adına Yüksekokul Birincisi Esra Çimen birer konuşma yaptı.

Konuşmaların ardından Rektör Prof. Dr. Yücel Acer, dereceye giren öğrencilere hediyelerini takdim etti. Fakülte ve yüksekokul birincileri isimlerinin yazılı olduğu plakaları mezuniyet kütüğüne çaktı.

Tören sonunda mezun öğrenciler keplerini havaya fırlatarak mezuniyet coşkusunu yaşadı.

Safiye TARI GÜNER / BİGA, (DHA)
FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!