Biga'da üniversite öğrencileri Sakarya İlkokulu’nu renklendirdi

Güncelleme Tarihi:

Bigada üniversite öğrencileri Sakarya İlkokulu’nu renklendirdi
Oluşturulma Tarihi: Mart 28, 2017 13:11

Biga'da üniversite öğrencileri Sakarya İlkokulu’nu renklendirdi

Haberin Devamı

ÇANAKKALE Onsekiz Mart Üniversitesi Biga İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi (BİİBF) Umut Işığı Topluluğu, “Gülen Yüzler, Boyalı Eller” projesi kapsamında Sakarya İlkokulu’nun duvarlarını çeşitli karikatür ve karakterler ile boyadı.

Biga İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Umut Işığı Topluluğu, Sakarya İlkokulu’nda anlamlı bir etkinliğe imza attı. Üniversite öğrencileri, Sakarya İlkokulu’nun duvarlarını “Gülen Yüzler, Boyalı Eller” projesi kapsamında çeşitli karikatür ve karakterler ile boyadı.

Umut Işığı Topluluk Başkanı Mehtap Ataş, etkinlik ile ilgili yaptığı açıklamada, “Geçen sene başlatmış olduğumuz “Gülen Yüzler, Boyalı Eller” projemize Sakarya İlkokulu ile devam ettik. Bu proje ile amacımız okul duvarlarını renklendirmek. Sakarya İlkokulu sağlık konusuna çok önem veren bir okul. Bu nedenle okulun iç duvarlarına çizmiş olduğumuz karakterlere konuşma baloncuğu çizip, içlerine sağlıkla, temizlikle ilgili çocuklara hitap eden yazılar yazdık. Teneffüslerde yanımıza gelen öğrencilerle beraber çeşitli oyunlar oynadık. Tüm ekip arkadaşlarıma ve başta Okul Müdürü Ayhan Demirtaş olmak üzere tüm öğretmenlerimiz ve çalışanlara bizleri çok güzel ağırladıkları için teşekkür ediyorum” dedi.

Safiye TARI GÜNER / BİGA, (DHA)
FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!