Biga'da Halk Pazarı kullanıma açılıyor

Güncelleme Tarihi:

Bigada Halk Pazarı kullanıma açılıyor
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 07, 2018 16:43

Biga'da Halk Pazarı kullanıma açılıyor

Haberin Devamı

ÇANAKKALE'nin Biga ilçesinde, 1 yıl önce yapımına başlanan kapalı pazaryeri 8 Ağustos Çarşamba günü pazarcıların ve vatandaşların kullanımına açılacak.

Biga İlçesi'nde, Ocak 2017'de üzerinde biriken karlar nedeniyle çatısı çöken 22 bin metrekare alan üzerine kurulu kapalı pazar yerinin yeniden yapımı için bir yıldır süren çalışmalar tamamlandı. Biga Belediye Başkanı CHP'li İsmail Işık'ın talimatıyla Kurban Bayramı öncesine yetiştirilen Halk pazarı, 8 Ağustos günü pazarcıların ve Biga halkının kullanımına açılacak.

Kurban Bayramı öncesinde pazarcıları, Halk Pazarına taşıma sözünü yerine getirdiklerini belirten Belediye Başkanı İsmail Işık, “Daha modern ve daha sağlam olarak inşa ettiğimiz Halk Pazarı’nın ilçemize ve pazarcılarımıza hayırlı olmasını diliyorum. Halk Pazarı ile ilgili çalışmalarımızı büyük oranda tamamladık. İnce çalışmalar kaldı. Çarşamba günü dışında ekiplerimiz çalışmalara devam edecekler ve küçük eksiklikleri de tamamlayarak Halk Pazarı’nı ilçemize kazandıracağız. Tüm çalışmaları tamamladıktan sonra da açılışı gerçekleştireceğiz. Bu Çarşamba gününden itibaren Halk Pazarı’nı yenilediğimiz yerinde kuruyoruz" dedi.

Safiye TARI GÜNER/BİGA(Çanakkale), (DHA)
FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!