Biga Belediyesi'nden Afrin'deki Mehmetçiğe destek

Güncelleme Tarihi:

Biga Belediyesinden Afrindeki Mehmetçiğe destek
Oluşturulma Tarihi: Şubat 12, 2018 18:03

Biga Belediyesi'nden Afrin'deki Mehmetçiğe destek

Haberin Devamı

ÇANAKKALE'nin Biga ilçe Belediyesi, Türk Silahlı Kuvvetleri (TSK) tarafından Suriye'nin Afrin bölgesinde terör örgütlerine yönelik yürütülen 'Zeytin Dalı Harekatı'nda görev yapan Mehmetçikğe destek olmak amacıyla, bölgeye termal içlik, battaniye, yağmurluk ve el feneri gönderdi.

Biga Belediyesi, TSK tarafından Afrin bölgesinde terör örgütü PKK/KCK/PYD-YPG'li ve DEAŞ'lı teröristlere yönelik düzenlenen 'Zeytin Dalı Harekatı’nda görev yapan Mehmetçiği unutmadı. Termal içlik, battaniye, yağmurluk, el feneri gibi malzemeler, bir TIR ile Belediye Meydanı'ndan bölgeye uğurlandı.

Biga Belediye Başkanı CHP'li İsmail Işık, Mehmetçiğin 'Zeytin Dalı Harekatı'ndan başarıyla döneceğini belirterek, "Çünkü Türk askeri bugüne kadar girdiği bütün savaşlardan başarıyla ayrılmıştır. Buna savaş demek bile doğru değil, barış operasyonudur. Türkiye sınırlarının güven altına alınmasıyla ilgili bir operasyondan bahsediyoruz. Askerimize bir kez daha başarılar, şehitlerimize Allah'tan rahmet, yaralılarımıza acil şifalar diliyorum" dedi.

Safiye TARI GÜNER/BİGA(Çanakkale),(DHA)
FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!