Beyşehir Belediyesi, yeni evli çiftlerin evlililk yıldönümünü unutmuyor

Güncelleme Tarihi:

Beyşehir Belediyesi, yeni evli çiftlerin evlililk yıldönümünü unutmuyor
Oluşturulma Tarihi: Ekim 27, 2016 08:58

Beyşehir Belediyesi, yeni evli çiftlerin evlililk yıldönümünü unutmuyor

Haberin Devamı

KONYA,(DHA)- BEYŞEHİR Belediyesi yeni evlenen çiftlerin, evlilik yıldönümlerini de unutmayıp, çiftleri yıl dönümünde arayıp kutluyor.
Beyşehir Belediye Başkanı Murat Özaltun, Beyşehir Belediyesi Nikah Memurluğu’nda nikah işlemleri yapılan çiftlerin Ekim ayından itibaren başlatılan yeni uygulamayla ilk evlilik yıldönümlerinde bu konuda özel olarak görevlendirilen bir personel tarafından telefonla aranıp kutlandığını belirtti. Özaltun, ''Görevlimiz, telefonda karşısına çıkan çiftimize 'Belediye Başkanımız sizlerin birinci evlilik yıldönümünüzü tebrik ediyor ve iyi dileklerini iletiyor” şeklinde cümlelere yer veriyor."dedi.
Evlilik yıldönümlerinde sürpriz telefon karşısında önce şaşıran genç çiftlerin, sonrasında uygulamayla ilgili yaşadığı memnuniyeti dile getirdiğini anlatan Özaltun, "Telefonla tebrikin yanı sıra, yeni evli çiftlerimizin adreslerine sürpriz hediyeler de gönderiyoruz."diye konuştu.
Başkan Özaltun, Belediye olarak Ekim ayı ile birlikte başlattıkları yeni uygulamanın genç çiftler arasında olumlu tepkiler alması üzerine devam ettirme yönünde karar aldıklarını söyledi. Özaltun, gayelerinin yeni evlenen gençleri mutlu günlerinde yalnız bırakmamak ve aradan geçen bir yıl sonrasında da unutulmadıklarını göstermek olduğunu vurgularken, “Beyşehir Belediyemizde nikahı kıyılan çiftlerimizin evlilikleri inşallah bir ömür boyu olur. Tüm çiftlerimiz için de aynı temennileri taşıyoruz.”dedi.
FOTOĞRAFLI 
 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!