Beypazarı Belediye Başkanı Kaplan:

Güncelleme Tarihi:

Beypazarı Belediye Başkanı Kaplan:
Oluşturulma Tarihi: Aralık 17, 2014 13:15

-"İlçemizi adeta yeniden imar ediyoruz"

Haberin Devamı

ANKARA (AA) - Beypazarı Belediye Başkanı Tuncer Kaplan, yaptıkları çalışmalarla ilçeyi yeniden imar etmeye çalıştıklarını söyledi.

Kaplan, eski cezaevi binası ile bir kısmı yıkılan eski hastane binasında incelemelerde bulundu. Kaplan, incelemeleri sırasında yaptığı açıklamada, bir süredir kullanılmayan cezaevi binasını nasıl değerlendirecekleri konusunda çalışmalar yaptıklarını belirtti.

Cezaevinin hemen yanında bulunan eski devlet hastanesinin bazı binalarını yıktıklarını ve iki bloğun kaldığını anlatan Kaplan, "Bunun dışında 8 bin 900 metrekarelik bir alan ortaya çıktı. Cezaevini bu alanda 'nasıl değerlendirelim' diye çalışma yaparken, mevcut alana da belediye başta olmak üzere tüm birimleri içine alan geniş bir kompleks yapmayı planlıyoruz" dedi.

Haberin Devamı

Daha önce acil servis olarak kullanılan binaya, park ve bahçeler müdürlüğühü taşımayı planladıklarını aktaran Kaplan, "Diğer binayı da belediyenin çeşitli birimlerinde değerlendireceğiz. Buranın yanı başında itfaiye lojmanları bulunuyor. Bunları da yıkacağız ve alan daha da genişleyecek. İlçemizi adeta yeniden imar ediyoruz" ifadesinde bulundu.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!