Beypazar Boyalı Köyü'nde ahşap evde çıkan yangında 1 ölü, 2 yaralı

Güncelleme Tarihi:

Beypazar Boyalı Köyünde ahşap evde çıkan yangında 1 ölü, 2 yaralı
Oluşturulma Tarihi: Haziran 19, 2017 14:57

Beypazar Boyalı Köyü'nde ahşap evde çıkan yangında 1 ölü, 2 yaralı

Haberin Devamı

Kemal ÇELEN/BEYPAZARI(Ankara), (DHA)- ANKARA'nın Beypazarı ilçesine bağlı Boyalı Köyü'nde bir evde henüz belirlenemeyen bir nedenle 3 katlı bir evde çıkan ve ve bitişikte bulunan boş bir eve de sıçrayan yangında Mehmet Demir adlı yaşlı bir vatandaş yanarak öldü, kendisini kurtarmak iseyen torunu Ercan Demir (36) ile evin damında bulunan gelini Seher Demir (56) ağır yaralandı. Yangında, evin ahırında bulunan 6 büyükbaşy hayvan da yanakak telef oldu.
Yangın, Beypazarı'nın Boyalı Köyü'nde saat 11.30 sıralarında meydana geldi. 4 kişinin yaşadığı evde henüz belirlenemeyen bir nedenle patlama ile birlikte yangın çıktı. Bu sırada evde bulunan ve eşi yıllar önce hayatını kaybeden 90 yaşlarındaki Mehmet Demir adlı yaşlı vatandaş alevlerin arasında yanarak can verirken, damda bulunan gelini Seher Demir ise ağır yaralandı. Yangın sırasında dışarıda bulunan ve dedesini kurtarmak isteyen Ercan Demir ise yaralı kurtuldu. Yangın, evin bitişiğinde bulunan boş bir eve de sıçrarken, Beypazarı'ndan giden 6  itfaiye ekibi , evin alt bölümünde odun yığılı olması nedeniyle  yangını saatler sonra söndürürken, yaşlı vatandaş ise çöken ahşap kalıntılarının arasında bulundu. 
Yangıda ağır yaralı Seher Demir ile dedesini kurtarmak isterken yaralanan Ercan Demir Beypazarı Devlet Hastanesi'ne getirilerek tedavi altına alındı. Duru ağır olan Seler Demir ise Ankara'ya sevk edildi.
 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!