Beykoz Kent Konseyi'nden çocuklara karne ve bayram hediyesi

Güncelleme Tarihi:

Beykoz Kent Konseyinden çocuklara karne ve bayram hediyesi
Oluşturulma Tarihi: Haziran 09, 2017 11:51

Beykoz Kent Konseyi'nden çocuklara karne ve bayram hediyesi

Haberin Devamı

İSTANBUL(DHA) BEYKOZ Kent Konseyi ve Kızılay Avrasya Şubesi, ilçedeki okul yönetimleri tarafından seçilen 215 çocuğa bayramlık giysi hediye etti.

Prof. Dr. Necmettin Erbakan Kültür Merkezi’nde gerçekleşen programa, Beykoz Kent Konseyi Başkanı Muharrem Kaşıtoğlu ve Yürütme Kurulu üyeleri, Türk Kızılayı Avrasya Şube Başkanı Saadettin Çay, öğrenciler ve öğretmenleri katıldı.

“ÇOCUKLARIMIZI SEVİNDİRMENİN MUTLULUĞU İÇERİSİNDEYİZ” 

Beykoz Kent Konseyi Başkanı Muharrem Kaşıtoğlu, “On bir ayın sultanı Ramazan-ı şerifimizi kardeşlik, paylaşma duyguları içinde hep birlikte yaşarken, çocuklarımızı da sevindirmenin mutluluğu ve huzuru içerisindeyiz. Ramazan Bayramı yaklaşırken siz kıymetli çocuklarımıza bayramlık kıyafet hediye etmek istedik. Kabul etmeniz, bizleri çok mutlu edecektir” dedi.

 “RAMAZANIN BEREKETİNİ BİRLİKTE YAŞIYORUZ”

Türk Kızılayı’nın dünyanın dört bir yanına “Kırmızı Hilalli Şapkasıyla” ulaştığını ve tanındığını söyleyen Türk Kızılayı Avrasya Şubesi Başkanı Saadettin Çay, “Türk Kızılayı Avrasya Şubemiz de diğer şubelerimiz gibi çok sayıda hizmet veriyor. 2016- 2017 Eğitim Öğretim Yılında bin 500 üniversite öğrencisine burs olanağı sağladık. Ramazanın bereketini birlikte yaşamak için biz Kızılay olarak sadece Türkiye’de değil dünyanın pek çok yerinde insanlarla beraber olmaya, onlarla iftar yapmaya, çalışıyoruz. İstanbul’un farklı ilçe okullarında da çocuklarımıza karne hediyeleri verdik” diye konuştu.

Etkinliğin devamında çocuklar tek tek bayramlık giysilerini alırken, Kent Konseyi Başkanı Muharrem Kaşıtoğlu,  programa katkıda bulunan Türk Kızılayı Avrasya Şube Başkanı Saadettin Çay’a tüm çocuklar adına plaket takdimi yaptı.

(FOTOĞRAF)

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!