Beştepe’de gergin bekleyiş

Güncelleme Tarihi:

Beştepe’de gergin bekleyiş
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 25, 2017 14:47

Sezona bir beraberlik ve bir yenilgi ile başlayan kırmızı-siyahlılarda, alınan sonuçların yanı sıra, ortaya konan etkisiz futbolun üzerine, Teknik Direktör Ümit Özat ile Başkan Murat Cavcav’ın yaptığı açıklamalar, taraftarın tepkisini büyüttü.

Haberin Devamı

Süper Ligin üçüncü haftasında yarın, 19 Mayıs Stadı’nda Fenerbahçe’yi ağırlayacak olan Gençlerbirliği’nde gergin bir bekleyiş hakim. Kırmızı-siyahlılar, iki maçta galibiyet alamazken, Fenerbahçe’nin de ligde henüz kazanmaması ve sarı-lacivertlilerin UEFA Avrupa Ligi’nden elenmiş olarak Başkente gelmesi, kritik maçın zorluk derecesini iki katına çıkarmış durumda. Kırmızı-siyahlı taraftarlar, sezona Kardemir Karabükspor beraberliği ve Konyaspor yenilgisi ile başlayan takımın, ortaya koyduğu futbolun yanı sıra, gerek teknik Direktör Ümit Özat, gerekse de Başkan Murat Cavcav’ın özellikle kendilerini hedef alan açıklamalarına, sosyal medya üzerinde büyük tepki gösterdi.
Taraftarlar, merhum duayen başkan İlhan Cavcav adını taşıyan sezonda, Gençlerbirliği yönetimi ve teknik ekibinin yaptığı transferlerin yetersiz olduğu görüşünde birleşti. Taraftarlar, takımın sahada futbol adına ortaya iyi şeyler koyamadığını, teknik ekip ve yönetimin bununla ilgili kafa yormak yerine, kendilerini suçlayıcı açıklamalar yapmasını eleştirdi. Gençlerbirliği taraftarları, Karabük ve Konyaspor maçlarında başlattıkları, tepkiyi Fenerbahçe maçında büyüterek sürdüreceklerini, düzenledikleri formlarda dile getirdi.

YÖNETİMDEN FEDERASYONA ZİYARET

Gençlerbirliği Kulüp Başkanı Murat Cavcav ve yönetim kurulu üyeleri, Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Başkanı Yıldırım Demirören’i ziyaret etti.
TFF’den yapılan açıklamada, TFF’nin Beykoz-Riva’daki idari merkezinde gerçekleşen ziyarette başkan Demirören’in yanı sıra TFF Yönetim ve İcra Kurulu Üyesi Cengiz Zülfikaroğlu ile genel sekreter Kadir Kardaş da yer aldı.
Murat Cavcav, Süper Lig’de 2017-2018 sezonuna Gençlerbirliği’nin merhum başkanı İlhan Cavcav’ın isminin verilmesinden dolayı TFF’ye teşekkür etti.
Murat Cavcav, Yıldırım Demirören’e Gençlerbirliği forması hediye etti.

Haberin Devamı

NUMAN İMZAYI ATTI

Gençlerbirliği, Fransız ekibi Toulouse’un genç kalecisi Numan Bostan’ı transfer etti. Ankara’ya gelen genç kaleci, Fransa’nın 18 yaş altı milli takımı kadrosunda yer alırken, 17 yaş altı milli takımında 3 kez forma giydi. Fransız spor medyası, Türk asıllı Numan Bostan’ın, sonraki süreçte milli takım tercihini Türkiye’den yana kullanacağı iddiasında bulundu.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!