Besni’de hasta kabul kursu kayıtlarına büyük ilgi

Güncelleme Tarihi:

Besni’de hasta kabul kursu kayıtlarına büyük ilgi
Oluşturulma Tarihi: Mart 30, 2016 13:42

Besni’de hasta kabul kursu kayıtlarına büyük ilgi

Haberin Devamı

Mustafa ÖNDOĞAN/BESNİ (Adıyaman),(DHA)- ADIYAMAN Besni İlçesi’nde Gönüllü Engelliler Derneği ve Halk Eğitim Merkezi iş birliğiyle açılan Hasta Kabul Kursunun kayıtlarına büyük ilgi.

Besni Gönüllü Engelliler Derneği ve Halk Eğitim Merkezi iş birliğiyle açılan ve özellikle engelli vatandaşların istihdamı konusunda büyük paya sahip olacak hasta kabul kursu için başvurular 28 Mart pazartesi itibariyle başladı.

Besni Gönüllü Engelliler Derneği Başkanı Mustafa Öncel; kurs ile yeni istihdam alanı oluşturacaklarını belirterek şöyle dedi:

"Bunun için Halk Eğitim Merkezimizle birlikte engelli vatandaşlarımız için hasta kabul kursumuzu başlattık. Kursumuz yeni açılmasına rağmen talepler oldukça fazla oluyor. Şuanda 13 kursiyerimiz var. Umarım bu kurs sonucunda kursiyer kardeşlerimizin büyük kısmı istihdam sahibi olurlar. Mesleki ve teknik eğitim becerilerini kazandırma noktasında bu kursun vatandaşlarımıza faydalı olacağı inancındayım. 28 Mart tarihinde başlayıp 30 Haziran’a kadar devam edecek olan bu kursumuzun toplam süresi 280 saatten ibarettir. Haftada 20 saat olarak gerçekleştiriliyor. Haftanın dört günü ve beşer saat olarak uygulanmaya başladı."

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!