Beşler Un, Türkiye’nin en hızlı büyüyen şirketi oldu

Güncelleme Tarihi:

Beşler Un, Türkiye’nin en hızlı büyüyen şirketi oldu
Oluşturulma Tarihi: Kasım 24, 2017 09:23

Beşler Un, Türkiye’nin en hızlı büyüyen şirketi oldu

Haberin Devamı

GAZİANTEP,(DHA)- BEŞLER Un, Türk Girişim ve İş Dünyası Konfederasyonu ve Londra Borsası işbirliğiyle gerçekleştirilen 'Türkiye’nin Yükselen Liderleri' araştırmasında yüzde 45,04 büyüme oranıyla listenin birinci sırasında yer aldı.
2013-2016 yılları arasında Türkiye’nin aynı dönemdeki GSYH artış hızının 2 katı üzerinde büyüme gösteren 100 firmanın yer aldığı listede, Beşler Un’un 3 yıllık bileşik büyümede elde ettiği yüzde 45,04’lük oran firmayı birinciliğe taşıdı.
Beşler Grup Yönetim Kurulu Üyesi Mesut Çakmak, konuya ilişkin yaptığı değerlendirmede, "Her yıl istisnasız şekilde Türkiye’nin En Büyük İlk 500 Firması listesinde ve yine Türkiye’nin 1000 Büyük İhracat Firması listesinde yer alan Beşler Un, günlük 2 bin 100 ton un üretim kapasitesi ile Beşler Grup’un lokomotif firması olarak yıldızlaşmaktadır. Beşler Un, 'Türkiye’nin yükselen Liderleri' araştırmasında yüzde 45,04 büyüme oranıyla listenin birinci sırasında yer alarak bir kez daha Gaziantep’in gururu olmuştur. Bu tablo bizler için gurur vericidir. Büyük projeler gerçekleştirmeye; üretimde ve ihracatta çok önemli adımlar atmaya devam ediyoruz. Başarılarımızda payı bulunan başta çalışanlarımız olmak üzere tüm paydaşlarımızı kutluyorum” dedi.
FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!