Beşinci yıla Harley partisi

Güncelleme Tarihi:

Beşinci yıla Harley partisi
Oluşturulma Tarihi: Kasım 22, 2012 00:00

Harley Davidson tutkusuyla bilinen Çağatay Belgin ve Elvan Okan Belgin çifti, evliliklerinin beşinci yılını renkli bir partiyle kutladı. Partiye çiftin yakın arkadaşı çok sayıda motor tutkunu katılırken, göz alıcı motorlar da parti mekanını süsledi.

Haberin Devamı

Harley Davidson sahiplerinin oluşturduğu HOG üyesi Çağatay Belgin ve Elvan Okan Belgin çifti, evliliklerinin beşinci yılını çılgın bir partiyle kutladı. JW Marriot Otel’de düzenlenen partiye, çiftin yakın arkadaşı olan Ankaralı Harleyciler’in de aralarında bulunduğu davetliler katıldı. Partiye katılanlar arasında Ankara’nın yanı sıra İstanbul’dan da konuklar yer aldı. Motor tutkunu Belgin çifti, evlilik yıl dönümü partisine siyah deri kıyafetler ve Harley aksesuarları ile geldi.
Göz alıcı motorların dekor olarak kullanıldığı parti, geç saatlere kadar devam etti. Gece için özel olarak getirilen mekanik rodeo atında şansını denemek isteyen konuklar, renkli görüntüler oluşturdu. Belgin çifti konuklarla yakından ilgilenirken, örnek bir ev sahipliği sergiledi. Davetliler, çifte mutluluk dileklerini ileterek, Çağatay Belgin ve Elvan Okan Belgin çiftinin mutluluğuna ortak oldular.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!