Beşiktaş'ta Burak Yılmaz ve Titi görüşmelerinde son durum...

Güncelleme Tarihi:

Beşiktaşta Burak Yılmaz ve Titi görüşmelerinde son durum...
Oluşturulma Tarihi: Haziran 14, 2017 15:34

Beşiktaş'ta Burak Yılmaz ve Titi görüşmelerinde son durum...

Haberin Devamı

Ali DANAŞ / İSTANBUL, (DHA) - BEŞİKTAŞ, transfer sezonunun resmi olarak başlamasına çok az bir süre kala çalışmalarını yoğunlaştırmaya başladı.
Şu ana kadarki tüm transfer stratejisini Marcelo'nun satılması ve buradan gelecek para ile Aboubakar'ın bonservisinin ve 2 stoper alınması olarak belirleyen Beşiktaş yönetimi, ilk hamle olarak Fransa'da Loirent kulübü ile masaya oturdu. Önce Lorient, sonra tekrar Porto ile pazarlık yapacak olan transfer komitesi, süreci geçtiğimiz yıllardaki gibi uzatmayacak ve karşı tarafın katı tutumu aşılamıyorsa Aboubakar transferini rafa kaldırıp alternatiflerine yönelecek.
BURAK YILMAZ İLE BİR GÖRÜŞME YOK
Bu alternatifler içinde Burak Yılmaz'ın isminin sürekli geçmesi ve hatta ilk sıraya yazılması taraftarların büyük bir çoğunluğunun tepkisine neden oluyor. Ancak her transfer döneminde adı Beşiktaş ile anılan milli santrforun Çin kulübü Beijing Guoan ile sözleşmesinin devam ediyor olması ve Çin'de aldığı 8 milyon Euro'ya varan yılık ücreti bu transferi neredeyse imkansız hale getiriyor.
Şu ana kadar Çin kulübü Beijing Guoan'a ve Burak Yılmaz'ın menajerlerine Beşiktaş tarafından bir istekte bulunulmadığı öğrenildi. Beşiktaş'ın Aboubakar için belirlediği 3.3 milyon Euro'luk tavan ücretin, teklif edilse bile Burak tarafından kabul edilmesi de bir hayli zor. Çin kulübünün Burak Yılmaz'ı bırakmak istemediği ve teklif gelmesi halinde de 10 milyon Euro'lara varan bonservis isteyeceği gelen bilgiler arasında. Burak Yılmaz transfer söylentileri ile ilgili ulaşılan bir diğer bilgi ise Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman'ın ve transfer komitesinin Burak Yılmaz için herhangi bir girişimde bulunmadığı.
TİTİ'DE YENİ BİR GELİŞME YOK
Rhodolfo'dan 1.4 milyon Euro'yu kasaya koyan Beşiktaş yönetimi, santrfor, kanat ve forvet transferi için yaklaşık 8.5- 9 milyon Euro'ya daha ihtiyaç duyuyor. Bu sezon için kiralık teklifi götürdüğü oyuncuların takımlarından şimdilik ret cevabı alan Siyah Beyazlılar ya geçen sezon olduğu gibi transferleri son güne kadar kovalayacak ya da paraya kıyıp sezon kamplarına oyucuları yetiştirecek. İkinci seçenek için mutlaka oyuncu satması gereken yönetim, şimdi Marcelo'dan gelecek haberi bekleme halinde. Vida, Vermealen, Mangala gibi isimler için nakit para ihtiyacında olan Beşiktaş yönetimi, Amerika'da tatilde olan ve buradan Brezilya'ya geçecek olan Marcelo'nun bir an önce kararını vermesini istedi.
Stoper transferi için Vida, Mangal ve Vermealen hala ilk sıradaki tercihler olurken ismi geçen Titi için yeni bir gelişmenin olmadığı bildirildi. Titi ile sözlü olarak mutabakata varılsa bile Şenol Güneş'in Marcelo'nun ve yeni gelecek stoperin durumunun netleşmesinin beklenmesini istediği öğrenildi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!