Beşiktaş patlamasında Malatya’nın 2'nci şehidi

Güncelleme Tarihi:

Beşiktaş patlamasında Malatya’nın 2nci şehidi
Oluşturulma Tarihi: Aralık 11, 2016 15:11

Beşiktaş patlamasında Malatya’nın 2'nci şehidi

Haberin Devamı

Mikail PELİT/MALATYA, (DHA) - İSTANBUL Beşiktaş'ta bulunan Vodafone Arena Stadı’nda çevik kuvvet ekiplerinin görev yaptığı alanda 2 ayrı bombalı saldırıda şehit olan polis memuru 29 yaşındaki Hamdi Dikmen'in acı haberi, Malatya'nın Battalgazi İlçesi'ndeki babasının evine verildi. Şehit polis memurunun babasının evine Türk bayrağı asılırken, yakınları gözyaşlarına boğuldu.
Vodafone Arena Stadı’nın yakınlarında düzenlediği bombalı saldırıda yaralanan Çevik Kuvvet Polis şoförü Hamdi Dikmen, dün akşam İstanbul'da tedavi gördüğü hastanede şehit oldu. Şehit polis’n Battalgazi İlçesi Dilek Mahallesi Hurçunlupınar Mevkii'ndeki babasının evine acı haber verildi. Acı haberi alan şehidin yakınları gözyaşlarına boğuldu. Şehidin yakınları babaevine dev bir Türk Bayrağı astı. Mahallede bulunanlar da evlerine bayraklar astı.
Adıyaman’ın Sincik İlçesi nüfusuna kayıtlı, 3 aydır polis olarak görev yaptığı, bekar olduğu belirtilen ve ailesinin 7 çocuğunun en küçüğünün bir büyüğü olan şehit Hamdi Dikmen’in babası Abuzer Dikmen’in 2002 yılında vefat ettiği belirtildi. Anne Elif Doğan, oğullarının şehit düştüğünün haberini aldıktan sonra sinir krizleri ve baygınlıklar geçirdi. Çevik kuvvet polisi Hamdi Dikmen’in cenazesi yarın Malatya’da ikindi namazı ardından toprağa verilecek.

FOTOĞRAFLI

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!