BESİAD'dan iş garantili kurs

Güncelleme Tarihi:

BESİADdan iş garantili kurs
Oluşturulma Tarihi: Kasım 04, 2017 17:22

BESİAD'dan iş garantili kurs

Haberin Devamı

BOSTANLI Esnaf ve Sanayici İş Adamları Derneği'nin (BESİAD) yeni yönetim kurulu tanıtım toplantısında konuşan Başkan Ali Akdaş, 80 kişi için iş garantili kurslar açacaklarını söyledi.

Yeniden başkanlığa seçilen Ali Akdaş, BESİAD'ın yeni yönetim kurulunu basına tanıtmak için Karşıyaka Hâkim Evi'nde kahvaltılı toplantı düzenledi. Başkan Akdaş Başkanvekili Emre İpek ile yönetim kurulu üyelerini tanıttı. Yaptıkları çalışmaları ve hedefindeki projeleri de anlatan Akdaş, BESİAD'ın bölgeye ekonomik ve sosyo- kültürel açıdan ciddi katkıları olduğunu belirtti.

Bu güne kadar yapılanları ve yapılacakları anlatan Akdaş, "Eğitimi çok önemsiyoruz. KOSGEB'in girişimcilik eğitimlerine devam edeceğiz. İş başında eğitim projemiz var. Karşıyaka Kaymakamımız Sayın Sadettin Yücel, İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Mustafa İslamoğlu, Halk Eğitim Merkezi Müdürümüz Ebru Yücel ve İŞKUR ile işbaşında eğitim vereceğiz. Bu proje şiddet görmüş, mağdur, tutuklu olup da cezaevinden yeni çıkmış kadınları hayata kazandırmaya yönelik olacak. 80 kişiyi hedefliyoruz. 6 aylık bir eğitimle asgari ücret verecek, genel sağlık sigortalarını yaptıracağız. Kurs sonunda da hepsinin garanti işleri olacak, bünyelerimizde istihdam edeceğiz" dedi.

İZMİR, (DHA)

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!