Berkin Elvan sokakta başladı, Ali İsmail sokağında bitti

Güncelleme Tarihi:

Berkin Elvan sokakta başladı, Ali İsmail sokağında bitti
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 20, 2015 01:02

NARLIDERE Belediyesi Gençlik ve Çiçek Festivali Berkin Elvan Sokak'tan, İsmail Korkmaz sokakları arasında düzenlenen muhteşem kortej ile başladı. Binlerce çiçeğin dağıtıldığı kortej yürüyüşü büyük ilgi gördü.

Haberin Devamı

Narlıdere Belediyesi'nin her yıl geleneksel olarak düzenlediği Gençlik ve Çiçek Festivali kortej yürüyüşü ile başladı. Korteje, İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu, Narlıdere Belediye Başkanı Abdül Batur, CHP milletvekili adayları, CHP Narlıdere İlçe Başkanı, ilçe belediye başkanları, belediye meclis üyeleri ve Narlıdereliler katıldı. Berkin Elvan Sokak'tan başlayan büyük yürüyüşte ilçe bir baştan diğer başa geçilerek Narlıdere Kaymakamlığı'nın yanında bulunan Ali İsmail Korkmaz sokağa kadar sürdü.

Yol boyunca vatandaşlar sevgi gösterilerinde bulundu. Uzun soluklu yürüyüş sonunda ulaşılan Ali İsmail Korkmaz Sokak'a karanfiller bırakıldı. Kalabalık buradan Narlıdere'nin festival meydanı olan Demokrasi Meydanı'na yöneldi. İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu ve Narlıdere Belediye Başkanı Abdül Batur festival meydanında bulunan dernek stantlarını açılışını gerçekleştirdi ve stantları tek tek dolaştı. Başkan Kocaoğlu ve Batur vatandaşlarla fotoğraf da çektirdi. Festival açılışından sonra sahne alan sanatçılar Adem Aslandoğan ve Hüseyin Turan alanı dolduran Narlıderelilere türkü dolu bir gece yaşattı. Türkülere eşlik eden Başkan Batur konserlerin sonunda sanatçılara, CHP İzmir Milletvekili Mustafa Moroğlu ile birlikte plaket ve çiçek verdi. Bir konuşma yapan Başkan Batur, festivale muhteşem bir başlangıç yaptıklarını belirtti, 19 Mayıs Gençlik ve Spor Bayramı'nı kutladı.

BAKMADAN GEÇME!