Berhan Şimşek ve Tayfun Talipoğlu halk gününe katıldı

Güncelleme Tarihi:

Berhan Şimşek ve Tayfun Talipoğlu halk gününe katıldı
Oluşturulma Tarihi: Kasım 13, 2016 14:58

Berhan Şimşek ve Tayfun Talipoğlu halk gününe katıldı

Haberin Devamı

ADANA'da merkez Çukurova İlçe Belediye Başkanı Soner Çetin'in her cuma düzenlediği halk gününe bu kez, CHP 22. dönem milletvekili Berhan Şimşek ve Gazeteci Tayfun Talipoğlu'da katıldı.
Orhan Kemal Kültür Merkezi'nde düzenlenen halk gününde konuşan Soner Çetin, CHP Genel Merkezinin başlattığı 'CHP Çalışıyor Türkiye Kazanıyor' konulu tanıtım çalışmasının finalini Çukurova Belediyesi'nin yapacağını belirtti. Çetin, "Yaptığımız tüm hizmetler, Türkiye'deki diğer belediyeler tarafından örnek alınıyor. Bunu gururla söylüyorum. 16 Kasım Çarşamba günü CHP Genel Merkezinde olacağız. 10 gün boyunca, Çukurova Belediyesi'nin tanıtımını yapacağız. Genel Başkanımız Sayın Kemal Kılıçdaroğlu da, çarşamba günü tanıtımımıza katılacak ve MYK toplantısı sonrası muhtarlarımızla bir araya gelecek" dedi.
Vatandaşların yoğun ilgi gösterdiği halk gününe eski milletvekili Berhan Şimşek ve gazeteci Tayfun Talipoğlu'da katıldı. Sahneye çıkarak söz alan Tayfun Talipoğlu, "Halk günü kolay iş değil. Halkın karşısına çıkmak yürek işidir. Bu bulunmaz bir nimettir, değerini bilin" dedi. Berhan Şimşek, ise Soner Çetin'in Çukurova için büyük bir şans olduğunu söyledi. Şimşek, "Yönetim budur, özgürlük, demokrasi, adalet budur. Bu toplantıları yapmak, yürek ister. Soner Çetin, Çukurova'nın şansıdır. Allah tüm Türkiye'ye böyle belediye başkanları nasip etsin" şeklindeki konuşması salondan büyük alkış aldı.

ADANA,(DHA)

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!