Ben de Lokman da bir dönem daha sizinleyiz

Güncelleme Tarihi:

Ben de Lokman da bir dönem daha sizinleyiz
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 30, 2008 00:00

Belediye başkanlarının el ele, kola kola çalışmaları durumunda yapamayacakları iş olmadığını söyleyen Melih Gökçek, "Allah izin verirse Başbakanımız da izin verirse ben de Lokman da bu dönem tekrar sizin önünüze geleceğiz" dedi.

Kazan Belediyesi ve Ankara Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen Ankara Bulvarı’nın açılış törenine katılan Melih Gökçek, burada yaptığı konuşmada 2009 yerel seçimlerinde kendisinin ve Kazan Belediye Başkanı’nın yeniden aday olacaklarını ifade ederek, "Kazan’ın bu hale gelmesinde benimle birlikte işbirliği yapan ve gerçekten çok büyük gayret sarfeden değerli kardeşim Kazan Belediye Başkanı Lokman Ertürk’e teşekkür ediyorum" dedi. Gökçek, konuşmasını şöyle sürdürdü:

"Hatırlarsanız geçen dönem bizi beraber seçin dedik. Siz bizi göreve getirdiniz, arkasından inşallah Kazan Türkiye’ye layık olacak ve cumhuriyet tarihindeki en iyi hizmeti alacak. Aldı mı almadı mı insanlar söylesin? Ne mutlu bize. Bundan sonra da Allah nasip ederse her zaman hizmet edeceğiz. Allah izin verirse Başbakanımız da izin verirse ben de Lokman da bu dönem tekrar sizin önünüze geleceğiz. Kazan gerçekten çağ atladı ve mükemmel bir kent haline geldi. Kazan, şimdi 5 yıl önceki durumuyla mukayese edilemeyecek duruma geldi."

Gökçek’e Kazan’ın anahtarı

GÖKÇEK’in konuşmasının ardından Kazan Belediye Başkanı Lokman Ertürk, Melih Gökçek’e ilçenin temsili altın anahtarını verdi.

Ankara Bulvarı’nın Keskinler kavşağından başlayan 23 Nisan korteji, Milli Egemenlik Parkı’nda son buldu. 50 araçtan oluşan kortejde Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, AK Parti Ankara Milletvekili Salih Kapusuz ve Kazan Belediye Başkanı Lokman Ertürk, çocuklara top dağıttılar. Kortejin Milli Egemenlik Parkı’nda yerini almasıyla da türlü gösteriler ve eğlenceler yapıldı. Daha sonra da Türk Halk Müziği sanatçısı İzzet Yıldızhan, Kazanlı hayranlarına bir konser verdi.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!