Belgin İkidağ, Anka'ya katıldı

Güncelleme Tarihi:

Belgin İkidağ, Ankaya katıldı
Oluşturulma Tarihi: Mart 27, 2017 09:21

Belgin İkidağ, Anka'ya katıldı

Haberin Devamı

GAZİANTEP, (DHA) - GAZİANTEP Anka Hastanesi uzman kadrosuna yeni isimler katmaya devam ediyor. Göğüs Hastalıkları Uzmanı Dr. Hatice Belgin İkidağ da Anka Hastanesi hekim kadrosuna katılarak hasta kabulüne başladı.

Dr. Hatice Belgin İkidağ, 1973 yılında İskenderun'da doğdu.1996 yılında Çukurova Tıp Fakültesi'nden mezun olan Dr.İkidağ,1996-1997 yılları arasında Şırnak'ta mecburi hizmetini yaptı. 2001 yılında Gaziantep Üniversitesi Tıp Fakültesi'nde Göğüs Hastalıkları uzmanlığını tamamlayan Dr. İkidağ'ın göğüs hastalıkları, uyku hastalıkları ve sigarayı bırakma tedavisiyle ilgili sertifikaları bulunuyor.

Hastaların kendilerini özel ve güvende hissetmeleri için tüm de¬taylar düşünülerek tasarlanan ve SGK anlaşması ile SSK, Emekli Sandığı, Bağ-Kur'lu hastalara ulaşan Anka Hastanesi'nde; Algoloji ,Beslenme ve Diyetetik, Cildiye ,Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları, Dermatoloji, Endokrinoloji ,Enfeksiyon Hastalıkları, Genel Cerrahi, Kadın Hastalıkları ve Doğum, İç Hastalıklar, Kardiyoloji, Klinik Mikrobiyoloji, Neonatoloji, Nöroloji, Ortopedi ve Travmatoloji, Üroloji branşları olmak üzere röntgen ve radyoloji laboratuvar, biyokimya laboratuvarı, mikrobiyoloji laboratuvarı hizmetleri veriliyor.

FOTOĞRAFLI

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!