Belediyenin Yaşlılar Haftası yemeği

Güncelleme Tarihi:

Belediyenin Yaşlılar Haftası yemeği
Oluşturulma Tarihi: Mart 26, 2016 19:07

Belediyenin Yaşlılar Haftası yemeği

Haberin Devamı

 

ESKİŞEHİR,(DHA)- ESKİŞEHİR Tepebaşı Belediyesi, Yaşlılar Haftası nedeniyle düzenlediği etkinliklere akşam yemeği ile devam etti.
 
Altınsaray Tesisleri'nde düzenlenen yemeğe Tepebaşı Belediye Başkanı Ahmet Ataç, belediye meclis üyeleri, muhtarlar ile 2 bine yakın yaşlı vatandaş katıldı. Tepebaşı Belediye Başkanı Ahmet Ataç yemekte konuşma yaptı. Ataç şunları söyledi:
 
"Anneler günü, sevgililer günü derken insan hayatı çeşitli günlerden ibaret oldu. Ama ben her zaman 365 günü düşünürüm. Eğer bir toplumda insanların değeri 365 gün bilinirse değerli. Biz, emekliyi, hastayı, engellileri, kadınları her gün düşünüyoruz. Mesela belediyenize günenmeseniz bu akşam burada olmazdınız. Bu da çok önemli bir durum. Bu güzel ilişki umarım hep devam eder. Hepinize huzurlu, mutlu günler diliyorum. İnşallah ülkemizde devam eden bu kargaşa, savaş hali bir an önce biter. Atatürk ne demiş, Yurtta barış, dünyada barış. O büyük adam ta o tarihlerde bunları görüp söylemiş."
 
Yemeğe katılan Osman Vahid Özdal, dualarıyla ve ilahileriyle geçtiğimiz 18 Mart Çanakkale Zaferi'nin yıldönümüne de değindi. Özdal'ın ilahileriyle duygulanan vatandaşlar, başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere tüm şehitlerimize dualar okudular. 
 
-

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!